کدخبر :171949 پرینت
09 دی 1393 - 23:36

وقتی اینترنت جایگزین مطالعه می شود

فناوری اینترنت هر چند فواید بسیاری برای بشر به ارمغان آورد اما بخاطر استفاده نادرست از آن به مانند برخی از فناوری ها زیان هایی مانند پایین آمدن سرانه مطالعه در میان کودکان و نوجوانان در پی داشته است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، با اینکه دنیای اینترنت پر از اطلاعات دست اول و مختلف است اما بسیاری از کودکان و نوجوانان ترجیح می دهند که از بازی های آن استفاده کنند در حالی که اغلب این بازی ها برای آنان زیان آور است.
 
اینترنت و مطالعه کتاب در مقابل هم نیست اما استفاده نادرست از این ابزار می تواند مشکلاتی برای کودان نوجوانان ببار آورد.
 
کارشناس امور فرهنگی با اشاره به اینکه استفاده از اینترنت، سلامت اخلاقی کودکان و نوجوانان را به خطر می اندازد، گفت: مطالعه کتاب بهترین جایگزین استفاده از اینترنت است.
 
'مونا محمدی ' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا افزود: کودکان و نوجوانان اکنون بطور دائم از اینترنت استفاده می کنند که ممکن است بازی ها و اطلاعات آن برای آنان مضر باشد.
 
وی تصریح کرد برخی از این بازی ها و اطلاعات سلامت کودکان و نوجوانان را تهدید می کند بنابر این لازم است برای استفاده از این ابزار مراقبت لازم صورت گیرد.
 
محمدی با اظهار تاسف از اینکه مطالعه کتاب مانند گذشته در میان مردم بویژه کودکان و نوجوانان رواج ندارد، ادامه داد: مسوولان فرهنگی برای ترغیب و اشتیاق کودکان و نوجوانان به مطالعه باید اقدامات اساسی انجام دهند که سرمایه گذاری برای گسترش کتابخانه های عمومی یکی از این اقدامات است.
 
این کارشناس با بیان اینکه در بسیاری از شهرهای کوچک، مردم مکانی به نام کتابخانه نمی شناسند، اضافه کرد: مشتری این کتابخانه ها اغلب دانش آموزان و کنکوری ها هستند که از فضای کتابخانه به عنوان محلی آرام برای انجام تکالیف و مطالعه دروس خود استفاده می کنند.
 
به گفته وی، بسیاری از منابع مورد درخواست مراجعه کنندگان در کتابخانه ها موجود نیست و مسوولان کتابخانه ها هم تلاشی برای دستیابی به آن منابع نمی کنند به همین دلیل مراجعه کنندگان از جمله کودکان و نوجوانان به اینترنت و سایر سرگرمی ها روی می آورند.
 
محمدی گفت: برای خروج از این معضل فرهنگی باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه ویژه ای به مقوله کتاب و گسترش کتابخانه های عمومی کند.
 
وی اظهار کرد کتاب سرمایه ای ارزشمند است که فراوانی آن در موضوعات مختلف، سلامت نسل حاضر و آینده را تضمین می کند.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.