حضور مستمر ITU در پروژههای ICT ایران/ دبیرکل ITU در پاسخ به سیتنا: وزارت ارتباطات ایران برای دستیابی به استانداردهای حوزهی ICT تلاش میکند/ شبکهی ملی اطلاعات نمایانگر برنامهی ملی پهنای باند است
دبیرکل اتحادیه جهانی مخابرات، گفت: شاهد تلاش وزارت ارتباطات ایران بودم که با پیگیری زیاد و فشار بر مجموعههای مربوطه سعی بر رعایت استانداردها در حوزهی اپراتورها و اینترنت داشته است.
دکتر "حمدون توره" دبیرکل اتحادیهی جهانی مخابرات در حاشیهی دیدار امروز با وزیر ارتباطات کشورمان، در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا (CITNA.IR)، در خصوص جایگاه ایران در ITU، اظهار داشت: ایران همیشه به عنوان یک عضو فعال در ITU حضور داشته است. در سال 2000 نیز که ایران عضو شورا بود، دکتر شرافت به عنوان نماینده ایران حضور موثری داشت و توانست به عنوان نماینده ایران تصویر بسیار خوبی از این کشور را در ITU بر جای گذارد.
وی ادامه داد: بر این باور هستم که با بازگشت ایران به شورای ITU، حضور ایران میتواند تاثیر بسزایی در ITU داشته باشد و کشورهای زیادی برای همکاری در ITU حضور پیدا خواهند کرد.
دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار سیتنا در ارتباط با ارزیابی وی از نزدیک بودن عملکرد اپراتورها و وضعیت اینترنت در ایران با استانداردهای ITU، گفت: استانداردهای جهانی به همهی کشورها اعلام شده و تا کنون در کشورها مشکلی برای عدم رعایت این استانداردها نداشته ایم.
وی افزود: اگر کیفیت سرویس ها و خدمات در کشورها به صورت یکپارچه باشد، این بدان معناست که آن ها به استانداردها نزدیک هستند.
توره گفت: در 24 ساعته گذشته از زمان ورودم به ایران، شاهد تلاش وزارت ارتباطات بودم که با پیگیری زیاد و فشار به مجموعههای مربوطه سعی بر رعایت استانداردها در حوزهی اپراتورها و اینترنت داشتند. اگر استانداردها رعایت شود، در نتیجه کیفیت خدمات به جایگاه خود خواهد رسید و رعایت استانداردها باید همواره در دستور کار همگان باشد.
دبیرکل ITU در خصوص پیشنهاداتی برای توسعهی ICT در ایران به سیتنا گفت: خواستهی ما همواره این است که دولتها برنامهی ملی پهنای باند را در دستور کار خود داشته باشند. در خصوص اینترنت ایران نیز، شبکه ملی اطلاعات برای من نمایانگر همان برنامه ملی پهنای باند است. پهنای باند در همهی زمینهها از جمله تکنولوژی، زیرساخت، قوانین و مقررات و اجرایی شدن خدمات باید رعایت شود تا در نتیجه قیمتها کاهش یافته، کیفیت سرویسها افزایش، پوشش شبکه نیز افزایش و در نهایت خدمات جدیدی اضافه شود که این برنامه بسیار موثر و مفید خواهد بود.
وی ادامه داد: دکتر واعظی نیز از من خواسته اند تا به طور مستمر در این پروژه دخیل باشم و من خود را متعهد میدانم تا بتوانم نقش موثری را ایفا نموده و توصیههای کلیدی خود را برای موفقیتهای چشم گیری که در همه جای دنیا در حال اتفاق است ارائه خواهم داد.
"توره" در پایان خاطرنشان کرد: برنامه و هدف ما این است که هیچ کشوری از بقیهی کشورها عقب نماند و از آن جایی که ما در یک جامعهی اطلاعاتی زندگی میکنیم، هیچ کشوری نباید به خاطر کمبود اطلاعات اشتباه کند. در نتیجه در این جامعهی اطلاعاتی با تبادل اطلاعات که اساس این جامعه است می توانیم با سرعت بیشتری به جلو حرکت کنیم.
گفت و گو از مونا ارشادی فر
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید