تأثیر منفی امواج گوشی تلفن همراه بر مغز انسان
به گفته یک پزشک متخصص مغز و اعصاب، هنوز نتیجه تحقیقات دانشمندان تأثیرات منفی امواج الکترومغناطیس تلفن همراه در مغز انسان به اثبات نهایی نرسیده است.
به گزارش سیتنا، دکتر عبدالرضا قریشی اظهار کرد: علیرغم حدس و گمانهایی که دانشمندان و محققان در مورد اثر سوء امواج الکترومغناطیس گوشیهای تلفن همراه بر سلامتی مغز انسان مطرح میکنند، مطالعات اخیر این فرضیات را رد میکند.
وی با تأکید بر اینکه برطبق آمار ارائه شده افرادی که مدتی بیشتر از ۳۰ دقیقه را صرف گفتگو با تلفن همراه میکنند بیشتر در معرض آسیب قرار دارند، افزود: با توجه به این که آمار ارائه شده از سوی دانشمندان از تأثیر سوء این امواج در مورد افراد یاد شده حکایت دارد اما تاکنون هیچ نشانهای از آسیب دیدگی در این بخش از مغز (نزدیکی گوش) با استفاده از تلفن همراه مشاهده نشده است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به این که انسان در محیطی غیرایزوله زندگی میکند که لاجرم تأثیرات متفاوتی بر انسان دارد، ادامه داد: امواج گوشی و آنتنهای تلفن همراه در زمره امواج فرکانس رادیویی قرار میگیرد که اثر تخریبی روی بافتهای زنده نداشته و فقط منجر به افزایش دمای ناحیهای از بدن میشوند که در معرض تابش قرار گرفته است.
قریشی تأثیر این امواج بر کودکان را بیش از سایر اقشار جامعه برشمرد و افزود: کودکان همواره بیشتر در معرض خطر امواج تلفنها هستند چرا که سیستم عصبی کودکان در حال رشد و جذب انرژی از ناحیه سر است و به همین علت کودکان باید از استفاده بیش از حد از این ابزار خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: سازندگان گوشیهای همراه یقیناً آزمایشات ضروری در زمینه تأثیرات این ابزار بر سلامتی انسان را انجام دادهاند که توانستهاند آن را به فروش و توزیع انبوه برسانند پس کاربران تلفن همراه نباید چندان نگران استفاده از این شی و تأثیرات منفی آن باشند.
انتهای پیام
دیدگاهها
افزودن دیدگاه جدید