ادعای جدید آسوشیتدپرس؛ حمله ویروسی به شرکت نفت سعودی و گاز قطری کار ایران بود!
روز گذشته خبری در رسانههای عربی منتشر شد که در آن، هکرها و حمله کنندگان به تأسیسات شرکت نفت سعودی، عربستان را تهدید کرده بودند که در آیندهای نزدیک، اطلاعاتی را که از این شرکت بدست آوردهاند، منتشر خواهند کرد.
به گزارش سیتنا به نقل از تابناک، چندی پیش خبری در رسانههای جهان عرب منتشر شد، مبنی بر حمله ویروسی به تأسیسات و رایانههای شرکت نفتی عربستان سعودی «آرامکو». چند روز پس از آن خبر نیز بار دیگر، خبر دیگری در رسانههای عرب زبان منتشر شد، مبنی بر حمله ویروسی به تأسیسات و رایانههای شرکت گاز قطر «راس»؛ نام این ویروس «شامون» بوده و پس از حمله به تأسیسات و رایانهها، همه اطلاعات آن را تخلیه کرده و به جای آن، تصویر پرچم ایالات متحده آمریکا را گذارده که در حال آتش گرفتن و سوختن است.
اکنون و پس از گذشت چند هفته از آن دو خبر، آسوشیتدپرس آمریکا با انتشار گزارشی به نقل از شماری کارشناس، مدعی شده که حمله ویروسی به دو شرکت «آرامکو» و «راس» کار جمهوری اسلامی ایران بوده است.
در این گزارش که روزنامه «دیلی هیرالد» آمریکا نیز آن را منتشر کرد، نخست شرح مفصلی از این حمله ویروسی به این دو تأسیسات عربی آمده و سپس ایران را عامل اصلی آن معرفی کرده است.
این گزارش در ادامه به نقل از «جفری کار»، رئیس شرکت «تایا» ـ که مقر اصلی آن در ایالت ورجینیای آمریکاست و در زمینه امنیت شبکه فعالیت میکند ـ افزود: وجه تشابه بسیاری بین ویروس «شامون» و «استکسنت» ـ که در سال ۲۰۱۰ به تأسیسات هستهای ایران حمله کرد ـ وجود دارد. از همین روی، میتوان نتیجه گرفت که ایرانیها ویروس «استکسنت» را کنترل کرده و اکنون برای انتقام گرفتن علیه شرکتهای عربستان و قطر استفاده کردهاند.
«جفری کار» همچنین افزود: گویا، ایران یک «ارتش قدرتمند الکترونیکی» تشکیل داده و با بهره از این ارتش حملاتی سنگینی را انجام میدهد.
از سوی دیگر، در این گزارش به نقل از «ویتالی کاملوک»، رئیس بخش ویروسها در شرکت امنیتی «کاسپرسکی لاپ» روسیه آمده است: چنین ادعایی به هیچ وجه درست نیست و ایران دستی در این موضوع نداشته، زیرا به نظر میرسد، اصلا حمله به این دو شرکت، عملیاتی تخریبگرانه نبوده است. دقیقا نمیشود منبع و محل اصلی حمله را شناسایی و مشخص کرد.
در همین حال، روز گذشته نیز خبری در رسانههای عربی منتشر شد که در آن، هکرها و حمله کنندگان به تأسیسات شرکت نفت سعودی، عربستان را تهدید کرده بودند که در آیندهای نزدیک، اطلاعاتی را که از این شرکت بدست آوردهاند، منتشر خواهند کرد.
آنان اعلام کردند که بنا بر اطلاعات به دست آمده، بخشی از درآمد شرکت نفت عربستان ـ که بزرگترین شرکت تولید کننده نفت در جهان به شمار میرود ـ راهی سوریه میشده تا در اختیار گروههای مسلح مخالف حکومت «بشار أسد» رئیس جمهور سوریه قرار گیرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید