کدخبر :3769 پرینت
12 شهریور 1391 - 07:44

کمترین قبض تلفن پرداختی چند تومان است؟

متن خبر

قطعا مبلغ قبض دریافتی ماهانه هر مشترک به میزان مکالمه او منوط است و هر کسی بسته به نوع استفاده‌اش از تلفن ثابت مبلغی را پرداخت می‌کند. اما آیا تاکنون به این فکر کرده‌اید که کمترین قبوض پرداختی تلفن ثابت متعلق به چه کسی بوده است؟ و یا به فکر این افتاده‌اید که چرا بعضی از مشترکان از تلفن‌ خود استفاده نمی‌کنند؟
 
به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا، شاید کمترین قبض پرداخت شده تلفن ثابت به خانه‌های خالی، افراد سالمند و یا کسانی که مدام در سفراند مربوط باشد. اما هیچ یک از این دلایل، در کنار قبض ارسالی برای افرادی که کمترین مبلغ برایشان لحاظ شده ذکر نمی‌شود و عمده‌ترین دلیل کم بودن هزینه قبوض تلفن‌ها مشخص نیست؛ در همین باره مخابرات ایران و پس از آن مخابرات هر استان به مشترکان خود اعلام کرده که برای قبوض کمتر از مبلغ سه هزار تومان قبضی صادر نمی‌شود.
 
در همین راستا مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران توضیح داد: نزدیک به سه میلیون مشترک از مشترکان تلفن ثابت‌اند که به مشترکان کم کار و بیکار معروف‌اند که هزینه قبوض‌شان در حد آبونمان پرداخت می‌شود.
 
زارعیان در توضیح قبوض صادر شده زیر 3 هزار تومان تصریح کرد: برای مشترکین که هزینه قبض تلفن ثابت آنها کمتر از 3 هزار تومان باشد، قبضی صادر نخواهد شد و مشترکان تهرانی نیز می‌توانند از طریق سامانه 1818 قبوض خود را پرداخت کنند.
 
شرکت مخابرات استان تهران هم در اطلاعیه‌ خود در این باره گفته بود که مشترکان تلفن ثابت که هزینه کارکرد تلفن یک سیکل آنان کم‌تر از 3 هزار تومان است، باید از طریق روش‌های غیرحضوری نظیر 1818، تلفن بانک‌ها، عابربانک، سایت اینترنتی و... تلفن خود را پرداخت کنند.
 
مشترکان تلفن ثابت در استان تهران می‌توانند برای اطلاع از میزان بدهی خود در پانزدهم ماه‌های فرد با شماره 1818 تماس گرفته و از طریق همین سیستم بدهی خود را پرداخت کنند.
 
قائم مقام مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران نیز درباره صادر نشدن قبوض کمتر از سه هزار تومان توسط شرکت مخابرات ایران گفت: پایلوت این کار از تهران آغاز شد که برای قبوض کمتر از سه هزار تومان قبض صادر نشد.
 
ابراهیم یافتیان راه حل ساده‌تر برای از بین رفتن مشکلات قبوض مشترکان را استفاده از سامانه 1818 دانست و گفت: شرکت مخابرات استان تهران با فراهم کردن پرداخت تلفن قبوض این مشکلات را کاهش داده است و مشترکان می‌توانند بدون پرداخت حضوری با کاهش حجم ترافیک همکاری کنند.
 
مخابرات هر استان برای ارسال قبوض مشترکان خود هزینه‌هایی را در نظر می‌گیرد که به نظر می‌رسد، صدور و ارسال قبوض کمتر از مبلغ اعلام شده چندان به صرف این شرکت نیست.
انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.