کدخبر :336741 0 1337
31 اردیبهشت 1405 - 09:33

اختصاص اینترنت تخصصی به ۱۶ هزار روانشناس

معاون سازمان نظام روان‌شناسی کشور با بیان این که ۱۶ هزار روانشناس صاحب اینترنت تخصصی شدند، گفت: رویکرد جدید سازمان، پایان دادن به فعالیت‌های جزیره‌ای و پراکنده است و تمامی نهادهای متولی سلامت روان باید در مسیر تحقق این اهداف هم‌پیمان شوند.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از مهر، سعید حیدری شامگاه چهارشنبه در آیین گرامیداشت روز روانشناس و مشاور در مازندران، از عبور این سازمان از دوران تثبیت ساختاری به فاز شکوفایی خبر داد و گفت: ۱۶ هزار متخصص تاکنون صاحب اینترنت تخصصی شده‌اند.

حیدری با اشاره به تدوین برنامه تحولی چهارساله برای درخشش در دوران جوانی و پویایی سازمان اظهار داشت: سازمان نظام روان‌شناسی که روزگاری در مراحل آغازین شکل‌گیری بود، اکنون با همت اساتید پیشکسوت به استقلال کامل رسیده است. با پیگیری‌های مستمر، موفق شدیم اینترنت تخصصی و تجاری را برای اعضای سازمان فراهم کنیم و تاکنون ۳۰ هزار نفر برای دریافت این خدمت ثبت‌نام کرده‌اند که فرآیند اتصال برای ۱۶ هزار نفر نهایی شده است.

معاون پشتیبانی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور با اشاره به هوشمندسازی فرآیندهای اداری تصریح کرد: در راستای تکریم اعضا و کاهش بروکراسی، هم‌اکنون فرآیند تمدید پروانه‌های فعالیت و صدور کارت‌های عضویت به صورت سیستمی و ظرف مدت تنها ۲۴ ساعت انجام می‌شود.

حیدری با تشریح خدمات رفاهی جدید برای جامعه روان‌شناسی کشور گفت: تفاهم‌نامه‌ای با بیمه ما جهت ارائه خدمات بیمه تکمیلی در حال انعقاد است و با همکاری بانک ملت، بسته‌های حمایتی شامل تسهیلات اقساطی و وام‌های قرض‌الحسنه با کارمزد صفر درصد پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه سه هدف راهبردی ارتقای دانش تخصصی، دفاع از حقوق صنفی روان‌شناسان و صیانت از حقوق مراجعان در اولویت سازمان قرار دارد، خاطرنشان کرد: رویکرد جدید سازمان، پایان دادن به فعالیت‌های جزیره‌ای و پراکنده است و تمامی نهادهای متولی سلامت روان باید در مسیر تحقق این اهداف هم‌پیمان شوند.

انتهای پیام

1337
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.