بی بی سی رئیس جمهور آیندهی ایران را مشخص کرد+ عکس
بهانهی تاسیس تلویزیون بی بی سی فارسی را آنهایی که از ابتدای تاسیس یعنی از سال ۸۷ با این شبکه سر و کار دارند خوب می دانند چه بود؛ سرویس جهانی بی بی سی که وابسته به وزارت امور خارجه ی انگلیس می باشد در راستای تحت تاثیر قرار دادن فضای انتخابات ریاست جمهوری ایران سال 1388 دست به تاسیس بخش فارسی بی بی سی زد.
به گزارش سیتنا به نقل از بولتن نیوز، این شبکه از همان بدو تاسیس گزارشات روزانه ای را در راستای اهداف خود و کشور متبوعش در مورد انتخابات بر روی آنتن برد؛ البته پس از انتخابات هم نقش تاثیرگذاری در آشوب های خیابانی ایفا کرد.
درست است که این روزها بی بی سی فارسی به تبعیت از ویلیام هیگ وزیر امور خارجه ی انگلستان تمام توان خود را بر سر مساله ی سوریه گذاشته و با گزارش ها و تحلیل های متعدد به حمایت تمام قد از تروریست های مسلح در سوریه می پردازد تا شاید بتواند قطره ای باشد در دریای انتقام گیرندگان از دولت حامی مقاومت بشار اسد، ولی در اثنای برنامه های خود سعی می کند به مساله ی انتخابات ریاست جمهوری ایران که قرار است تا یک سال آینده برگزار شود بپردازد.
در برنامه ی دوشنبه شب بخش خبری "شصت دقیقه"، بی بی سی فارسی به گمانه زنی در مورد افراد و گروه های حاضر در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته پرداخت.
۱. بی بی سی علی لاریجانی را از گزینه های اصلی اصولگرایان برای حضور در انتخابات می داند، این شبکه لاریجانی را یکی از شکست خوردگان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ و از نزدیکان سیاسی به رهبری در جمهوری اسلامی معرفی می کند.
۲. نفر بعدی که بی بی سی به آن می پردازد غلامعلی حداد عادل می باشد. وی نیز از سوی بی بی سی به واسطه ی روابط خانوادگی از نزدیکان سیاسی به رهبری در جمهوری اسلامی معرفی می شود.
۳. نفر سوم دکتر سعید جلیلی می باشد که بی بی سی آن را مردی می داند که حساس ترین پرونده ی این روزهای ایران زیر دست او است؛ مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران.
۴. محمدباقر قالیباف کسی که تجربه ی شکست در انتخابات سال ۸۴ را دارد نفر بعدی می باشد و بی بی سی وی را این گونه معرفی می کند: "او از فرماندهان سابق سپاه است".
۵. محسن رضایی نفر پنچم است که از سوی بی بی سی به عنوان گزینه مطرح معرفی می گردد.
۶. علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه ی ایران هم به عنوان یکی از نامزدهای انتخاباتی سال آینده معرفی می گردد. بی بی سی او را مردی می داند که می تواند امیدوار باشد که طیف های دیگری را هم با خود همرا ه کند.
۷. محمد رضا عارف، معاون اول دولت آقای خاتمی و وزیر پیشین پست تلگراف نفر بعدی است.
۸. عبدالله نوری؛ بی بی سی وی را کسی می داند که دوران وزارتش در وزات کشور و دفاعیاتش در دادگاه ویژه روحانیت به یاد خیلی ها مانده.
۹. بی بی سی این بخش از گزارش را این گونه ادامه می دهد که "اما آیا از نزدیکان فعلی محمود احمدی نژاد هم کسی بخت جانشینی او را دارد؟! فعلا نام مردی به گوش می رسد که بسیاری سایه اش را با تیر می زنند؛ اسفندیار رحیم مشایی! این شبکه معتقد است که احتمال نامزدی وی برای ریاست جمهوری وجود دارد.
اما بی بی سی هدف اصلی خود را از ساخت این گزارش در ادامه با این سئوال نشان می دهد: "در کنار این پرسش که چه کسی برای انتخابات ریاست جمهوری می آید، سئوال دیگر این است که این بار چه تعداد پای صندوق می روند!؟"
انتهای پیام
دیدگاهها
چشم دشمن هم کور
خب 4 تا کارشناس میاره نظرات اون ها رو مطلع میشه !
با زخمی که خورده میتونه گزینه خوبی واسه رقابت و مهره بودن باشه
به بزرگی خودتون ببخشیدش
!!!!!!سال گذشته؟؟؟؟؟؟
پرداخت.
افزودن دیدگاه جدید