کدخبر :332009
08 بهمن 1404 - 10:54

بانک پارسیان؛ رتبه دوم بانک‌های خصوصی و رتبه 17 میان صد شرکت برتر ایران

در بیست و هشتمین رتبه‌بندی شرکت های برتر ایران موسوم به IMI-100، بر اساس عملکرد سال مالی1403، بانک پارسیان علاوه بر کسب رتبه 17 میان صد شرکت برتر کشور، توانست درشاخص‌های فروش و بیشترین دارایی، مقام دوم بانک‌های خصوصی را از آن خود کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، این موفقیت‌ها در بیست و هشتمین همایش شرکت‌های برتر ایران (IMI-100) که در 6بهمن ۱۴۰4 با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از مدیران شرکت‌های معتبر کشور اعلام شد.

در این مراسم که در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد، گروه بانک پارسیان بر اساس عملکرد مالی خود در سال 1403 نتایج درخشانی را کسب کرد. بر اساس ارزیابی گروه کارشناسی این رتبه‌بندی، بانک پارسیان علاوه بر کسب رتبه های ذکر شده، موفق به کسب رتبه هفتم صد شرکت برتر و رتبه پنجم بانک ها در شاخص بیشترین دارایی شد. همچنین در شاخص فروش نیز در میان بانک‌ها، رتبه پنجم را کسب کرد.

بر اساس ارزیابی‌های به‌عمل‌آمده جهت رتبه‌بندی شرکت های برتر ایران، بانک پارسیان به پشتوانه اعتماد مشتریان، همراهی سهامداران و تلاش کارکنان خود علاوه برکسب رتبه‌های برتر از۱۰۰-IMI توانست همچون سال‌های گذشته در میان صد شرکت برتر کشور قرارگیرد.

گفتنی است؛ سازمان مدیریت صنعتی همه‌ساله به رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران می‌پردازد. این رتبه‌بندی با الهام از رسالت سازمان با فراهم نمودن آمار و اطلاعات شفاف و مفید در مورد بنگاه‌های اقتصادی کشور، فضای روشن‌تری از کسب‌وکار اقتصادی کشور ارائه می‌دهد و به مدیران بنگاه‌های اقتصادی، سیاست‌گذاران و پژوهشگران، یاری می‎‌رساند تا شناخت و درک دقیق‌تری از مقیاس، ساختار مالی و اقتصادی صنایع و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ کشور بیابند.

این رتبه‌بندی سالانه بر اساس اطلاعات موجود در صورت‌های مالی حسابرسی شده شرکت‌ها و باهدف شناسایی جایگاه بنگاه‌های اقتصادی و گسترش رقابت میان آن‌ها و کمک به سیاست‌گذاران‌ اقتصادی کشور انجام می‌شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.