کدخبر :320032 پرینت
31 اردیبهشت 1404 - 16:17

سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به اردبیل

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای تحقق برنامه‌های توسعه‌ای دولت چهاردهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با هدف ارزیابی میدانی وضعیت ارتباطی استان اردبیل و بهره‌برداری از پروژه‌های ارتباطی استان، به اردبیل سفر می‌کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عصر امروز (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت) وارد اردبیل می شود.

این سفر با هدف بررسی وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی، ارزیابی اجرای پروژه‌های ارتباطی در مناطق شهری و روستایی، و همچنین افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای استان انجام می‌شود.

جلسه شورای اداری استان با حضور مسوولان استانی و نشست با شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه فاوا از جمله مهم‌ترین برنامه‌های وزیر در این سفر یک روزه است.

پیش از آغاز رسمی این سفر، معاونان و مدیران وزارت ارتباطات از صبح امروز با حضور در شهرستان‌های مختلف استان، به نمایندگی از وزیر ارتباطات، به بررسی مشکلات ارتباطی و زیرساختی شهرها و روستاهای اردبیل پرداختند.

بر این اساس، بهزاد اکبری، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با حضور در شهرستان کوثر، وضعیت اجرای پروژه‌های شبکه ملی اطلاعات و تقویت ظرفیت انتقال داده را پیگیری کرد.

همچنین نیک‌محمد بلوچ‌زهی، مشاور وزیر و مجری توسعه ارتباطات روستایی، با حضور در انگوت، گرمی، پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز، روند توسعه ارتباطات روستایی و نیازهای زیرساختی این مناطق را بررسی کرد.

سید محمد امامی، معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین، سرعین و مشکین‌شهر حضور یافت و در جلسات مشترک با مسئولان شهرستانی، مهم‌ترین چالش‌های حوزه ارتباطات را بررسی کرد.

نتایج جلسات معاونان و مدیران وزیر در شهرستان‌های مختلف استان امشب با حضور وزیر ارتباطات جمع بندی خواهد شد و موانع پیش روی روند توسعه ارتباطات اردبیل شناسایی و برای رفع آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

افتتاح پروژه‌های ارتباطی استان نیز از دیگر برنامه های سفر وزیر ارتباطات در این سفر است. در مراسمی با حضور استاندار و مدیران استانی، پروژه‌های متعددی در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در استان اردبیل به‌صورت رسمی افتتاح خواهند شد که شامل توسعه سایت‌های تلفن همراه، اجرای شبکه فیبر نوری (FTTH) و افزایش پوشش ارتباطات روستایی از جمله این پروژه هاست.

سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به اردبیل با هدف تسریع در توسعه ارتباطات، ارتقای کیفیت خدمات دیجیتال و تحقق «عدالت ارتباطی» در مناطق مختلف استان انجام می‌شود و انتظار می رود نتایج ملموسی در بهبود دسترسی مردم به خدمات ارتباطی به همراه داشته باشد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.