کدخبر :316950 پرینت
25 اسفند 1403 - 09:31

ابلاغ بخشنامه جدید بازنشستگی شرکت مخابرات ایران

مشاور مالی، تدارکاتی و سرمایه انسانی مدیرعامل مخابرات ایران از ابلاغ بخشنامه جدید بازنشستگی کارکنان شرکت مخابرات ایران با امضای مدیرعامل این شرکت خبر داد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مسعود عظیمی، مشاور مالی، تدارکاتی و سرمایه انسانی مدیرعامل مخابرات ایران با بیان این‌که سرمایه انسانی در تمام سازمان‌ها از اهمیت خاص و تعیین‌کننده‌ای برخوردار است، تصریح کرد: این موضوع در شرکت مخابرات ایران از گستردگی وظایف برخوردار بوده که به همین منظور از انواع مختلف و متنوعی از قراردادهای بکارگیری نیروی انسانی استفاده شده است.

مهندس  عظیمی با تشریح بخشنامه جدید، گفت: این بخشنامه  بر مبنای تکریم عملی و به منظور اطمینان‌بخشی به کارکنان مشمول و متقاضی تدوین شده تا این عزیزان با طیب خاطر بتوانند بازنشستگی را به‌عنوان فرصتی برای استفاده از نتایج زحمات سال‌های خدمت مشاهده کنند.

وی افزود: در این بخشنامه، به‌منظور تأمین منابع مالی، اختیارات لازم به مدیران مناطق داده شده و مدیرانی و کارکنان ذی‌ربط که بتوانند در راستای اهداف تعیین‌شده اقدام کنند و رضایت افراد مشمول و متقاضی بازنشستگی را فراهم نمایند مورد تشویق مدیرعامل شرکت، قرار خواهند گرفت.

عظیمی افزود: سر و سامان دادن به وضعیت سرمایه انسانی مخابرات در اولویت فعالیت‌های شرکت قرار گرفته است و محل تأمین پرداخت‌های مربوط به حق سنوات و ذخیره مرخصی برای بازنشستگی نیز در هر استان صرفاً از فروش املاک همان استان، تأمین خواهد شد. 

مشاور مالی، تدارکاتی و سرمایه انسانی مدیرعامل، با تأکید بر اینکه در این طرح مهم، نقش‌آفرینی مدیران مناطق مخابراتی، مهم‌ترین بخش است، تأکید کرد: این طرح بر  اساس مواد ۷۶ و ۷۸ قانون تأمین اجتماعی است و همکاران مشمول بازنشستگی نیز می‌توانند مطابق این بخشنامه حق سنوات و ذخیره مرخصی خود را دریافت کنند.

عظیمی افزود: منظور از افراد "مشمول"، کارکنانی هستند که مطابق ماده ۷۸ تأمین اجتماعی، شرکت مخابرات می‌تواند احکام بازنشستگی آنها را صادر کند ولی افراد "متقاضی"، کارکنانی هستند که مطابق ماده ۷۶ تامین اجتماعی، از شرایط بازنشستگی برخوردارند و خود تمایل دارند که بازنشسته شوند.

وی افزود: بر اساس این بخشنامه شرکت مخابرات تعهد می‌کند پس از سه ماه از صدور حکم بازنشستگی، نسبت به پرداخت مطالبات قانونی شامل حق سنوات و ذخیره مرخصی اقدام کند و اگر به هر دلیل نتواند ظرف این مدت، به تعهد خود عمل کند، شرکت مخابرات نسبت به پرداخت ماهیانه دو درصد خسارت تأخیر اقدام کند و اگر بخشی از مطالبات، پس از مدتی از صدور حکم بازنشستگی به بازنشسته محترم پرداخت شد نسبت به مانده آن، همچنان دو درصد خسارت ماهیانه (۲۴ درصد سالیانه) تعلق خواهد گرفت.

عظیمی ضمن تأکید بر اهمیت نقش مدیران استان‌ها در اجرای طرح بازنشستگی، گفت: حوزه ستادی شرکت در تمام بخش‌ها با بخش‌های متناظر در استان‌ها در تلاش هستند تا این پروژه را در اسرع وقت پیاده‌سازی کنند چرا که اجرای صحیح این طرح، بسیار به نفع کارکنانِ در آستانه بازنشستگی است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.