این عنکبوتهای غولپیکر ۱۶ میلیون سال پیش در زمین میزیستهاند(+عکس)
تیمی از دانشمندان استرالیایی به سرپرستی دیرینهشناس موزه استرالیا (AM) و دانشگاه نیو ساوت ولز (UNSW)، دکتر متیو مککوری، یک فسیل فسیلی به نام Megamonodontium mccluskyi را که بین ۱۱ تا ۱۶ میلیون سال قدمت دارد، رسماً نامگذاری و توصیف کردند. یافتههای این جنس جدید عنکبوت اکنون در مجله جانورشناسی انجمن Linnean منتشر شدهاست.
به گزارش سیتنا، جنس جدید عنکبوت که در McGraths Flat، NSW، مکانی فسیلی که به دلیل سنگ غنی از آهن خود به نام "گوتیت" شناخته میشود، یافت شدهاست، اولین فسیل عنکبوت از خانواده Barychelidae است. شبیه به جنس زنده، Monodontium است اما پنج برابر بزرگتر.
این عنکبوت به افتخار دکتر سیمون مک کلاسکی که نمونه را پیدا کرد، نامگذاری شد. مک کلاسکی که یک دانشمند زمینفضایی است، داوطلبانه وقت خود را برای کمک به کاوشهای دیرینهشناسی صرف میکند.
دکتر مک کوری گفت که تعداد کمی عنکبوت فسیلی در استرالیا یافت شدهاست که این کشف را بسیار مهم میکند.
تنها چهار فسیل عنکبوت تا به حال در سراسر قاره پیدا شدهاست که درک تاریخچه تکاملی آنها را برای دانشمندان دشوار کردهاست. به همین دلیل است که این کشف بسیار مهم است، اطلاعات جدیدی را در مورد انقراض عنکبوتها فاش میکند.
نزدیکترین خویشاوند زنده این فسیل اکنون در جنگلهای مرطوب سنگاپور تا پاپوآ گینه نو زندگی میکند. این نشان میدهد که این گروه زمانی محیطهای مشابهی را در سرزمین اصلی استرالیا اشغال میکردند اما متعاقباً با خشکتر شدن استرالیا منقرض شدهاند.
دکتر رابرت ریون، کهن شناس موزه کوئینزلند، که نویسنده ناظر این مطالعه بود، گفت که این بزرگترین عنکبوت فسیلی است که در استرالیا یافت شدهاست.
او نه تنها بزرگترین عنکبوت فسیل شدهای است که در استرالیا یافت میشود، بلکه اولین فسیل از خانواده Barychelidae است که در سراسر جهان پیدا شدهاست.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید