انتقاد پدر تلفن همراه از اعتیاد مردم به گوشیهای هوشمند
مارتین کوپر از وسواس زیادی که مردم به گوشیهای هوشمند خود دارند شوکه شده و به عقیدهی وی، مردم زمان بسیار زیادی را به موبایل اختصاص میدهند و در دنیای گوشیهای هوشمند گیر میکنند.
به گزارش سیتنا، مارتین کوپر که بهعنوان پدر تلفن همراه شناخته میشود، در مصاحبهی جدیدی میگوید با وجود گذشت ۵۰ سال از اختراعش، هماکنون در آغاز درک تواناییهای فناوری موبایل به سر میبریم.
تقریبا ۵۰ سال از زمانی که کوپر اولین تماس عمومی را ازطریق یک تلفن همراه برقرار کرد، میگذرد. در آن زمان دستگاههای موبایلی وجود داشتند، اما به وسایل نقلیه متصل بودند.
ایدهی کوپر تولید دستگاهی بود که کاملا قابلحمل باشد و بدون نیاز به اتصال به وسایل نقلیه کار کند. کوپر در همین راستا تیمی ویژه تشکیل داد.
دستگاهی که کوپر بههمراه اعضای تیمش تولید کرد، DynaTAC بود که بیشتر از یک کیلوگرم وزن داشت و عمر باتریاش بسیار کوتاه بود. کوپر میگوید آن دستگاه صرفا مکالمه را امکانپذیر میکرد، اما گوشیهای امروزی تواناییهای بسیار بیشتری دارند. کوپر میگوید دستگاهش وزن بالایی داشت و کاربر نمیتوانست آن را برای مدتزمانی طولانی نگه دارد.
مهندس ۹۴ سالهای که اسم خودش را بهعنوان پدر تلفن همراه جاودانه کرد، امروزه از آیفونی استفاده میکند که با اپل واچ جفت شده است. او از طریق موبایلش ایمیلها را بررسی میکند، تصاویر را میبیند و سراغ تنظیم کردن سمعکش میرود. کوپر میگوید هرگز به اندازهی نوهها و نتیجههایش درگیر گوشیهای هوشمند نمیشود.
مارتین کوپر از وسواس زیادی که مردم به گوشیهای هوشمند خود دارند شوکه شده است. به عقیدهی کوپر، مردم زمان بسیار زیادی را به موبایل اختصاص میدهند و در دنیای گوشیهای هوشمند گیر میکنند: «وقتی میبینم شخصی که در حال عبور از خیابان است به گوشیاش نگاه میکند، سرخورده میشوم. آنها عقلشان را از دست دادهاند.»
امروزه بسیاری از مردم از گوشی بهعنوان ابزاری برای سرگرمی استفاده میکنند.
مارتین کوپر میگوید که امیدوار است جامعه به شیوهی مؤثرتری از گوشیهای هوشمند استفاده کند. او معتقد است که گوشیهای هوشمند میتوانند انقلاب جدیدی در انواع صنایع ازجمله آموزش و مراقبتهای درمانی ایجاد کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید