کدخبر :271601 پرینت
31 مرداد 1401 - 10:11

برگزاری اولین دمودی شتابدهنده شیراز

شتابدهنده هاب شیراز اولین رویداد دمودی خود را با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از سرمایه‌گذاران و فعالان اکوسیستم استارتاپی به صورت حضوری و مجازی در محل سالن کنفرانس ساختمان ستاره ونک همراه اول و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی شتابدهنده هاب شیراز، اولین رویداد دموی دی این شتابدهنده روز چهارشنبه مورخ ۲۶ مردادماه ۱۴۰۱ در محل سالن کنفرانس ساختمان ستاره ونک همراه اول برگزار گردید.

در این رویداد هفت تیم‌ موفق شتاب‌دهنده هاب شیراز که در پنج زمینه سلامت دیجیتال، تجارت الکترونیکی، آموزش مجازی، بازی و رسانه و شهر هوشمند آموزش دیده و موفق به انجام فعالیت تجاری شده اند، به ارائه دستاورد های خود پرداختند.

رویداد دمو دی همزمان به صورت حضوری و مجازی از ساعت ۱۵ الی ۱۹ در دو بخش “ارائه تیم ها” و “پنل ” با سخرانی جناب علی نیک محمدی مدیرعامل شتابدهنده هاب شیراز آغاز و در ادامه تیم‌ها فرصت ارائه ۱۵ دقیقه‌ای مقابل سرمایه گذاران را کسب کردند.

دمودی شتابدهنده

در طی این مراسم پنلی با عنوان «پیشران پرخطر» با حضور مجید مختارنیا،مدیر ارشد شتابدهنده های حرکت اول، وحید فخر، معاون سرمایه گذاری دیجی کالا، علی اخوان، مدیرعامل شرکت مشاوره مدیریت پرسیس و سعید رضایی ، کارآفرین سریالی، برگزار شد.

دمودی شتابدهنده

این پنل به بررسی سرمایه گذاری خطر پذیر از دید سرمایه گذاران اختصاص داشت و به همین علت با عنوان ” پیشران پرخطر” برگزار گردید.

در پاسخ به سوال، “آیا سرمایه گذاری در این شرایط مناسب است؟” مختارنیا پاسخ داد: هدف هر VC و CVC در نهایت خروج و کسب سود است لیکن با توجه به عنوان خطرپذیر ممکن است ۹۰ درصد سرمایه گذاری های یک VC به شکست منتهی شود ولی ۱۰ درصد موفق شده با فراهم کردن سود قابل توجهی جبران مافات را انجام دهد. اگر هوشمندی از جانب سرمایه گذار صورت پذیرد و فرصت ها را دریابد قطعا اتفاقات خوبی رخ می دهد.

فخر افزود: در تمامی دنیا سرمایه گذاران فرشته از دل خود استارتاپ ها ظهور کرده اند و سرمایه حاصل از استارتاپ خود را مجددا در قالب سرمایه گذاری به اکوسیستم بر میگرداند از همین رو با این حوزه و خطرات آن کاملا آشنا هستند و این چرخه مالی ایجاد شده اثرات مثبت بسیاری بر اکوسیستم می گذارد.

رضایی ادامه می دهد: لفظ خطرپذیری به علت ابهام موجود در حوزه کارآفرینی می باشد که نمیتوان آینده را پیشبینی نمود که این خطر برای هر دو طرف این جریان ( کارآفرین و سرمایه گذار) وجود دارد که باید درک متقابلی بین هر دو رخ دهد.

در انتهای اخوان افزود: در سالهای اخیر سرمایه های مناسبی به اکوسیستم تزریق شده ولی خطرات و ریسک سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بالاست برای همین سرمایه گذاری در بازارهای موازی می تواند برای سرمایه گذارانی که اهل ریسک نیستند مناسب تر باشد.

در بخش دیگری از این مراسم استارتاپ‌هایی که هاب شیراز در آنها سرمایه‌گذاری کرده به ارایه محصول خود پرداختند.

اولین ارائه به تیم کلینزی اختصاص داشت که در حوزه جمع آوری پسماند از درب منازل فعالیت می کند. بنیانگذاران این تیم به افق های پیش رو و اندازه بازار بزرگ این صنعت اشاره داشتند.

دمودی شتابدهنده

ارائه دوم توسط تیم رابین روم، پلتفرم برگزار جلسات و کلاس های آنلاین انجام پذیرفت.

این استارتاپ با توجه به نیاز آموزش مجازی در دوره پاندمی، توانسته ارزش پیشنهادی مناسبی به مخاطبین خود ارائه دهد و مشتریان به نامی همچون سازمان نصر اصفهان و انجمن یادگیری الکترونیکی ایران را در کارنامه خود دارد.

دمودی شتابدهنده

تیم صرافه سومین ارائه رویداد را به خود اختصاص داده بود.

این استارتاپ با تشکیل سبد هوشمند رمز ارز ها و ارائه پیشنهادات متنوع به سرمایه گذاران خرد میتواند گزینه مناسبی برای علاقه مندان به این بازار جذاب و پر خطر باشد.

دمودی شتابدهنده

تیم هلساول با استفاده از دانش و تجارب بین المللی سعی در تغیر سبک زندگی ایرانیان دارد.

این استارتاپ با بهره گیری از متد نوین فستینگ ( روزه متناوب) سلامتی را برای مخاطبین خود به ارمغان می آورد.

دمودی شتابدهنده

تیم ژئو مارس، با استفاده از فناوری روز دنیا توانسته پرینتر های سه بعدی سرامیک را در ابعاد ساختمانی تولید نماید.

این فناوری می تواند علاوه بر افزایش سرعت و کاهش هزینه ساخت، در مواقع بحرانی و بلای طبیعی نقش موثری در تامین سرپناه موقت ایفا نماید.

دمودی شتابدهنده

تیم قهرمان کوچولو ارائه بعدی این رویداد را به سرمایه گذاران انجام داد. بنیانگذاران این تیم از زمانی که متوجه شده اند که فرزند خودشان دچار اوتیسم می باشد تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا با استفاده از بازی درمانی بتوانند این مسئله را برای دیگر خانواده ها تا حد ممکن سهل و آسان سازند.

دمودی شتابدهنده

ارائه آخر این رویداد توسط تیم کاچی انجام گردید. این تیم با الگوریتم هوشمند و محاسبه ارزش مواد غذایی موجود در منزل سعی می کند به سوال دیرینه “امروز چی بپزیم؟” پاسخی مناسب و در راستای اصلاح سبک تغذیه خانواده ارائه دهد.

دمودی شتابدهنده

رویداد دمو دی هاب شیراز علاوه بر همه تلاش خود برای تمرکز بر فعالیت‌های استارتاپ‌ها و فراهم کردن شرایطی به منظور ارتباط موثر و مداوم بین اعضا اکوسیستم نوآوری و استارتاپ‌ها نتیجه ملموس و مطلوب دیگری هم داشت.

آن هم به تصویر کشیدن چشم‌اندازی روشن در تاریکی و مشکلات پیش رو بود. امید است در سال اقتصاد دانش بنیان شاهد مهاجرت کمتر ایده‌ها و ایجاد راهی برای درآمدزایی موثر از آنها باشیم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.