افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت خدمات ارتباطی برای مراسم اربعین امسال
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در امور تأمین و بهبود ارتباطات مناسبتهای مذهبی، ملی و منطقهای از افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت خدمات ارتباطی برای مراسم اربعین امسال خبر داد.
به گزارش سیتنا، اسماعیل رادکانی، درباره آخرین اقدامات بهمنظور ارائه خدمات ارتباطی هر چهبهتر به زائرین اربعین امسال گفت: بنا بر تأکیدات وزیر ارتباطات و اهمیتی که ایشان برای موضوع مناسبتهای ملی و مذهبی مخصوصاً راهپیمایی اربعین قائل هستند، از سالهای قبل دستوری صادر کردند مبنی بر تشکیل یک کمیته دائمی جهت تأمین ارتباطات مناسبتها که این کمیته بهصورت دائمی جلسات خود را برگزار میکند.
وی افزود: در خصوص بحث اربعین هم با توجه به حجم عظیم مشتاقان سفر به عتبات عالیات و تعدد مسیرهای تردد زائرین عزیز و علاوه بر آن بحثی که با کشور عراق و بهعنوان میزبان و اپراتور بینالمللی داریم نیازمند برنامهریزی و اقدامات جدیتری در این حوزه بودیم. بر همین اساس از حدود ۴ ماه پیش جلسات متعددی را بهصورت منظم با اپراتورها و نمایندگان سازمان تنظیم مقررات و سایر دستگاههایی که بهنوعی در حوزه ارتباطات درگیر هستند برگزار کردیم.
مشاور وزیر ارتباطات در امور تأمین و بهبود ارتباطات مناسبتها بابیان اینکه برای افزایش کیفیت خدمات ارتباطی سعی کردیم روی چند محور برنامهریزی داشته باشیم گفت: اولین محور جمعبندی اقدامات سالهای گذشته چه به لحاظ میزان ظرفیت و چه به لحاظ نوع و سطح خدمات ارائهشده بود تا بر اساس آن نقاط ضعفها را شناسایی و نسبت به رفع آن اقدام کنیم تا بتوانیم امسال کیفیت ارائه خدمات به زائرین عزیز را افزایش دهیم.
رادکانی افزود: این در شرایطی است که بنا بر اعلام وزیر محترم کشور پیشبینی میشود امسال تعداد زواری که برای مراسم اربعین از مرزهای رسمی کشور عبور میکنند تا سه میلیون نفر افزایش پیدا کند. ازاینرو ضروری است بهتناسب افزایش زوار، سطح و کیفیت خدمات ارتباطی نیز افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: بر همین اساس با برنامهریزیهای انجامگرفته است امسال برای مراسم اربعین حدود ۵۰ درصد افزایش ظرفیت ارتباطی در مناطق تمرکز زوار بهویژه در پایانههای مرزی ایجادشده است.
مشاور وزیر ارتباطات در امور تأمین و بهبود ارتباطات مناسبتها تصریح کرد: محور بعدی بحث و بررسیشده در کمیته، افزایش پوشش مسیرهای تردد زائرین تا مرزهای خروجی بود. برای راهپیمایی اربعین ما تنها پایانههای مرزی را مدنظر نداریم بلکه مسیرهایی که زائرین از مبادی مختلف تا پایانههای مرزی برای ورود به کشور عراق پیش میگیرند هم برای ما حائز اهمیت است از همین رو امسال در تمام مسیرها به ظرفیتی بالغ بر ۹۸ درصدی رسیدهایم و در برخی مسیرها هم پوشش ارتباطی حتی تا ۱۰۰ درصد هم افزایش پیداکرده است.
رادکانی در ادامه گفت: ما برای اینکه بتوانیم ظرفیت پوششهای ارتباطی را چه در طول مسیرهای تردد زائرین و چه در پایانههای مرزی افزایش دهیم نیازمند بهینهسازی سایتهای ارتباطی بودیم، برهمین اساس برای ارتقا کیفیت سرویسها، تعداد زیادی از سایتها بهینهسازی شود. بر همین اساس تاکنون بهینهسازی خیلی خوبی داشتهایم و سایتهایی تا سال گذشته تا حد 2G سرویس میدادند ارتقا پیداکردهاند و اکنون به سطح 3G و4G رسیدهاند.
وی افزود: مصوب دیگر کمیته دائمی مناسبتهای ملی و مذهبی برای آمادگی در مراسم اربعین امسال آمادهباش کامل به تیمهای پشتیانی بوده است بهطوریکه اکنون تیمهایی بهصورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات چه در طول مسیرهای ترددی و چه در پایانههای مرزی هستند و همچنین این تیمها اکنون با بازدیدهای دورهای تلاش دارند افت کیفیت ارتباطی را در طول مراسم اربعین به حداقل برسانند.
مشاور وزیر ارتباطات در امور تأمین و بهبود ارتباطات مناسبتها در خاتمه گفت: نکته دیگری باید به آن اشاره شود این است که امسال مرز خسروی هم برای تردد زائرین بازگشایی و به مسیرهای قبلی اضافه شده است. بر همین اساس لازم بود که اقداماتی برای توسعه و یا حتی ایجاد شبکه ارتباطی چه در مسیر جادهای و از کرمانشاه تا مرز و چه در پایانه خسروی داشته باشیم. بنابراین در این منطقه نیز افزایش ظرفیت داشتهایم و تقریباً ظرفیتی معادل مرز مهران ایجادشده است تا برای تردد از آن مسیر هم زائرین هیچگونه مشکلی ازلحاظ ارتباطات نداشته باشند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید