کدخبر :327074 پرینت
30 مهر 1404 - 09:17

بهبود کیفیت خدمات ارتباطی با توسعه فیبرنوری

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: محور اصلی کار وزارت ارتباطات، توسعه فیبرنوری در کشور است که با نگاه جدی به موضوع اتصال پایدار در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم با اجرای کامل آن شاهد بهبود محسوس کیفیت خدمات ارتباطی باشیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اصلاح کیفیت خدمات ارتباطی، اظهار کرد: در حال حاضر موضوع را در دو محور اصلی دنبال می‌کنیم؛ یکی مربوط به زیرساخت‌های ثابت و دیگری مرتبط با زیرساخت‌های سیار است.

وی افزود: در بخش زیرساخت‌های سیار، موضوع طیف فرکانسی مورد نیاز اپراتورها مطرح بوده که مراحل برگزاری آن انجام شده و اکنون اپراتورها در حال تأمین تجهیزات لازم هستند تا به‌زودی این خدمات در سراسر کشور تسری یابد.

هاشمی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی تصریح کرد: محور اصلی کار وزارت ارتباطات، توسعه فیبر نوری در کشور است که با نگاه جدی به موضوع اتصال پایدار در دستور کار قرار گرفته و ان‌شاءالله با اجرای کامل آن شاهد بهبود محسوس کیفیت خدمات ارتباطی خواهیم بود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.