خوشحالی نمایندهی مجلس از توبیخ و استعفای داماد روحانی
انتصاب و استعفای داماد رییس جمهور، دو خبر داغ این روزها در رسانهها بود. انتصابی که بیخبر از رییس جمهور اتفاق افتاده و استعفایی که نتیجهی تشر او بوده است. طیبه سیاوشی،نمایندهی مجلس که از استعفای داماد رییس جمهور مطلع نبود بعد از شنیدن این خبر ضمن ابراز خوشحالی به خبرنگار انصاف نیوز گفت: «خیلی خوب است که رییس جمهور ورود کردند.»
طیبه سیاوشی دربارهی این انتصاب و استعفا به خبرنگار انصاف نیوز گفت: «خدا را شکر که این اتفاق خوب افتاد من که از این انتصابهای آقای رحمانی کلافه شده بودم.»
سیاوشی در مورد انتصاب داماد آقای روحانی گفت: «انتصاب ایشان برای همه ناراحت کننده بود چون نه تنها از این دولت، بلکه از این نظام چنین انتظاری نمیرفت چرا که قرار بود همهی مردم در تصمیمگیریهای دولت و مجلس ورود کنند و قرار بود از نیروهایی که شایسته هستند و کارنامهای دارند استفاده شوند البته این به معنای استفاده از افراد مسن نیست اما به هرحال از کسانی استفاده شود که تجربه و کارنامهای دارند. ولی دیدیم که کسی منصوب شد که سابقهای ندارد و این برای دیگران عجیب بود و برای همه این تصور به وجود آمد که به خاطر نسبتی که دارد انتخاب شده است.»
طیبه سیاوشی در مورد بازخورد این انتصابها در مجلس گفت: «این استعفا اتفاق خوبی است. چراکه قرار بود ملاک شایستهسالاری باشد و انتصابها بر همین اساس صورت گیرد. آقای رحمانی هم بر این اساس توانستند آرای بالایی از نمایندگان بگیرند. کسانی که من دیده بودم به شدت از آقای رحمانی پشتیبانی و حمایت میکردند به جایی رسیدند که به دنبال این افتاده بودند که از ابزارهای نظارتی مثل سوال یا استیضاح یا تذکر استفاده کنند.»
او با تاکید بر اینکه کاش رییس جمهور از اول ورود میکرد توضیح داد: «خیلی خوب است که رییس جمهور ورود کردند. کاش قبل از انتصاب ورود میکردند و مانع این انتصاب میشدند تا از طرفی این پاشنه آشیل برای دولت ایجاد نمیشد و از طرف دیگر در این مملکت آنقدر مشکلات زیاد است که اینها هم یک بار سنگین بر دوش نظام میشوند. خیلی خوب بود که قبل از این اتفاق رییس جمهور ورود میکرد. به هرحال بازهم خوب است که ایشان وارد این موضوع شدند.»
سیاوشی در ادامه افزود: «آقازادهها زیاد هستند اما داماد رییس جمهور به خاطر جایگاهش به چشم میآمد. دیروز یک نفر به من میگفت در یکی از هلدینگها شخصی هست که با یک نفر هم نسبت دارد، حقوقی که در این هلدینگ میگیرد بسیار زیاد است؛ من قیمت را نمیگویم اما زیاد بود و این کف مبلغی بود که او میگرفت. باید در این هلدینگها و هیات مدیرهها نظارتی وجود داشته باشد و اجازه داده نشود که چنین مسایلی به وجود بیاید.
جوانان زیادی هستند که به کشور برگشتهاند تا خدمت کنند اما هیچ جایی برای آنها وجود ندارد. اینها یا مجبورند برگردند یا با حقوقهای حداقلی که مناسب جایگاه آنها نیست مشغول به کار شوند.»
نمایندهی مردم تهران در ادامه با اشاره به وظیفهی رسانهها گفت: «این وظیفهی رسانه است که ورود کند و این مسایل را مطرح کند و دستگاههای نظارتی هم باید ارزیابی کنند، اگر نیروهایی به روی کار میآیند که شایستگی سمت را ندارد همانطور که رییس جمهور اقدام کردند باید کنار گذاشته شوند.»
او در مورد وظیفهی مسوولانی که فرزندانشان روی کار میآیند گفت: «خود مسوولان نباید اجازه دهند که فرزندانشان اینطور روی کار بیایند. جوانان یک کاری را شروع میکنند که یا حقوقش مطلوب نیست یا مجبور میشوند چندبار کارشان را عوض کنند، اما در نهایت کار خود را شروع میکنند؛ اینها هم باید اینطور باشند. اینکه از اول ما بخواهیم اینها را جایی بگذاریم که جایگاه آنها نیست از این نظام که داعیه این را داشت که ما طاغوتی عمل نمیکنیم به هیچ وجه پذیرفتنی نیست. اینکه فکر کنیم بچهی من برتر از دیگران است و باید امتیاز بگیرد ریشه در اندیشههای طاغوتی دارد، بچهی من هم مثل بچههای دیگر است و باید کاری پیدا کند.»
سیاوشی در پایان گفت: «همان نظامهایی که به فساد متهمشان میکنیم یا حتی آرزوی سرنگونی آنها را داریم همین شکل را دارند، یعنی بچههای آنها تلاش میکنند. گاهی میبینیم بچههایشان در جایگاههایی هستند که تعجب میکنیم. بیست سال پیش شنیدم که برادر صدراعظم آلمان در آلمان نتوانسته کار پیدا کند و به استرالیا رفته و یک شغل معمولی دارد! اینها کسانی هستند که به همه چیز متهمشان میکنیم. ما باید روشمان را اصلاح کنیم که به عنوان نظام اسلامی بتوانیم به مردم پاسخگو باشیم.»
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید