کدخبر :217678 پرینت
11 شهریور 1397 - 12:46

سیمای مدیریت کشور به سمت جوان گرایی، حرفه ای و تخصصی شدن پیش می رود

رییس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به الزامی شدن ارزیابی شایستگی ها قبل از انجام هر انتصابی در دستگاه های دولتی گفت: بدین ترتیب افرادی که شایستگی دارند امکان رشدشان فراهم می شود و افرادی که شایسته نباشند از دور چرخه مدیریت حذف می شوند تا سیمای مدیریت کشور به سمت جوان گرایی، حرفه ای و تخصصی شدن پیش رود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر وحید یزدانیان در گفت‌و‌گو با سایت وزارت ارتباطات با اشاره به بخشنامه سال 96 سازمان امور استخدامی مبنی بر الزامی شدن ارزیابی شایستگی مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی کشور، گفت: فرایند ارزیابی شایستگی ها در دو زمینه عمومی و تخصصی توسط کانون های شایستگی هر دستگاه و وزارتخانه بررسی می شود که ویژگی های عمومی را سازمان امور اداری و استخدامی و شاخص های اختصاصی نیز توسط هر دستگاه به صورت مجزا تعیین می شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون شاخص های تخصصی ارزیابی شایستگی وزارت ارتباطات جمع بندی وتدوین شده است، افزود: بر همین اساس تمام مدیران فعلی مشمول ارزیابی کانون می شوند، بطوریکه افراد دارای پست کارشناسی با مدرک دکتری و کارشناسی ارشد، با حداقل سه سال و دارندگان مدرک کارشناسی با حداقل هفت سال تجربه و حداکثر سن 45 سال مورد ارزیابی شایستگی قرار می گیرند.

یزدانیان در مورد جزییات نحوه انجام ارزیابی ها اظهار کرد: برای مدیران پرونده های «نیم رخ شایستگی» تشکیل می شود و شاخص های شایستگی آنها در یک بانک اطلاعاتی جمع آوری شده و افرادی که حد نصاب 60 درصد امتیازات را کسب کنند، گواهی نامه شایستگی دریافت می کنند و در غیر اینصورت افراد شایستگی انتصاب را ندارند.

رییس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به افرادی که نتوانستند حد نصاب لازم برای دریافت گواهی شایستگی دریافت کنند، تصریح کرد: اگر این افراد با برگزاری دوره های آموزشی امکان انتخاب شان وجود داشته باشد، این دوره ها برای آنها برگزار می شود.

وی با اعتقاد به اینکه کانون ارزیابی شایستگی، سیمای مدیریت حرفه ای کشور را به سمت جوان گرایی، حرفه ای و تخصصی شدن پیش می برد، خاطرنشان کرد: در حقیقت با این ارزیابی ها، فاصله میان شایستگی های موجود و شایستگی هایی که فرد برای مدیریت باید داشته باشد از طریق کانون های دستگاهی استخراج می شود.

رییس دانشکده پست و مخابرات با تاکید بر اینکه با راه اندازی کانون یک غربال آگاهانه در دستگاه های دولتی اتفاق می افتد، گفت: بدین ترتیب افرادی که شایستگی دارند امکان رشدشان فراهم می شود و افرادی که شایسته نباشند از دور چرخه مدیریت حذف می شوند.

وی همچنین انجام ارزیابی ها را قبل از هرگونه انتصاب یا ارتقا دانست و افزود: کانون ارزیابی شایستگی به همراه قانون عدم به کار گیری بازنشستگان دولت را غربال و تحول عجیبی در آن ایجاد می کند.

به گفته یزدانیان مسوولیت فعالیت کانون ارزیابی شایستگی در وزارت ارتباطات به عهده دانشکده پست و مخابرات خواهد بود که به زودی مجوز آن از سوی سازمان امور استخدامی صادر می شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.