انتصاب اعضای اصلی هیات مدیره کارخانجات مخابراتی ایران
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در احکام جداگانه ای، مهندس محمد مهدی حسین پور، مهندس مهران لهراسبی و دکتر جهانگیر یدالهی فارسی را به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره شرکت کارخانجات مخابراتی ایران منصوب کرد.
به گزارش سیتنا، در متن این احکام آمده است:
نظر به شایستگی و تجارب ارزشمندتان در امور مدیریتی و با استناد به تصویب نامه شماره 187436 /ت 44619 مورخ 19/8/1389 هیات محترم وزیران و نامه شماره 166722/63 مورخ 5/10/93 وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، جناب عالی را به مدت دو سال به سمت "عضو اصلی هیات مدیره شرکت کارخانجات مخابراتی ایران "منصوب می نمایم.
امید است با اتکال به قادر متعال و رعایت اخلاق و تقوای الهی و با جدیت و تلاش وافر، خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم سرافراز ایران را سرلوحه کار خود قرارداده و در چارچوب اساسنامه، ضوابط و مقررات مربوطه جهت تحقق اهداف دولت تدبیر و امید موفق باشید.
توفیق روز افزون شما را در تقویت عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه ایزد منان مسالت می نمایم.
گفتنی است، شرکت کارخانجات مخابراتی ایران، اولین و بزرگترین تولید کننده مراکز تلفن ثابت و سیّار کشور در بهمن سال 54 با مشارکت وزارت پست و تلگـراف و تلفن (ارتباطات و فناوری اطلاعات) در شیراز بمنظـور تولید تجهیزات مورد نیاز شبکه مخابراتی کشور و با ظرفیت اسمـی سالیانه 45 هزار خط تلفن EMD و 60 هزار دسـتگاه تلفن رومیزی تأسیس و در سال 1348 به بهره برداری رسید.
این شرکت پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همزمان با افزایش سرمایه، توانائـی تولید سالیانـه 200 هزار خط تلفـن و 300 هزار دسـتگاه تلفن رومیزی را پیدا کرد.
مرداد 82 ، شرکت به سهامی عام تغییر یافت و از مهر 83 با نماد« لِکما » در فهرست نرخ های تالار فرعی سازمان بورس و اوراق بهادار تهران درج شد.
کارخانجات مخابراتی ایران همچنین علاوه بر تولیــــد نرم افزار و سخت افزار مراکـزسوئیچینگ پرظرفیت تلفن ثابت و همراه بر اساس سیستم های ITMC/EWSD ، ITMC/NEAX ، ITMC/S12 و ITMC/MSC ، تولید منابع تغذیه سوئیچ مد، طراحی و تولید راک های مخابراتی، تولید مراکز تلفن همراه اضطراری بهمراه دکل های تلسکوپی قابل حمل (BTS)، ساخت انواع تلفن رومیزی و همراه، انواع ترمینال های مخابراتی و انواع بردهای مورد مصرف در رایانه (PCM)، همکاری با سایر شرکت ها در ارتباط با ساخت انواع قالب ها میباشد.
در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) نیز، در سایه همکاری نزدیک با دانشگاه ها و مراکز معتبر تحقیقاتی کشور پروژه های مهمی انجام شده که می توان به طراحی مراکز ITMX ، منابع تغذیه، انواع گوشی تلفن رومیزی، دستگاههای هماتولوژی و رادیولوژی، مرکز تلفن همراه کم ظرفیت و طراحی سامانه آبیاری هوشمند اشاره نمود که اکثر این موارد به مرحله تولید نیز رسیده اند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید