کدخبر :16817 پرینت
02 مهر 1393 - 12:40

مهاجرت به سمت شبکه‌های اجتماعی جدید بخاطر فیلتر وایبر

متن خبر

علی‌اصغر محکی می‌گوید: به محض اینکه یکی از مقامات قضایی سخنانی در زمینه مسدود شدن وایبر و واتس‌اپ مطرح کرد، مهاجرت غیربرنامه‌ریزی شده‌ای به سمت شبکه‌های اجتماعی جدید راه افتاد.

 

به گزارش سیتنا، علی‌اصغر محکی، مدیرکل سازمان مطالعات فرهنگی - اجتماعی شهرداری تهران در نشست تخصصی ضرورت‌های آموزش سواد رسانه‌ای در ایران که روز چهارشنبه (دوم مهرماه) در دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها برگزار شد، اظهار کرد:‌ شاید جامعه ایرانی در بکارگیری نوآوری‌های تکنولوژیک کم‌نظیر باشد. هنوز نسخه 6 آیفون قیمت‌گذاری نشده، پیش‌فروش آن شروع می‌شود. به محض اینکه یکی از مقامات قضایی سخنانی در زمینه مسدود شدن وایبر و واتس‌اپ مطرح کرد، مهاجرت غیربرنامه‌ریزی شده‌ای به سمت شبکه‌های اجتماعی جدید راه افتاد.

 

او در ادامه گفت: اگر ما به مختصات و نیازهای جامعه خود توجه نکنیم و صرفا به آنچه در غرب درباره سواد رسانه‌ای و پروتکل‌های یونسکو و سازمان ملل مطرح می‌شود، اکتفا کنیم شاید نتوانیم راه به جایی ببریم. آیا تا به حال فکر کرده‌ایم که چرا بحث‌های مهم و کلیدی در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار می‌گیرند اما در نهایت کمترین اثری از نتیجه این بحث‌ها در نهادهای اجرایی دیده نمی‌شود؟

اگر رویکردهایی که جامعه ما در زمینه سواد رسانه‌ای دارد دسته‌بندی شود می‌بینیم که ما معمولا یک رویکرد سلبی، قهری و انسدادی و یک رویکرد با تأکید بر فرهنگسازی و آموزش داریم.

 

محکی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: در جامعه ما بیشتر به احتمال و آمارهای خرد توجه می‌شود. تا زمانی که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، روش تحقیق به روش‌های خرد متکی باشد نمی‌توانیم راه به جایی ببریم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.