کدخبر :15712 پرینت
24 تیر 1393 - 08:43

رییس رگولاتوری، خبر داد: رومینگ ملی هزینه‌ای برای مشترکان نخواهد داشت/ افزایش چشمگیر تعداد مشترکان رایتل با اجرای رومینگ ملی/ لزوم اجرای شروط رگولاتوری برای ارتقاء نسل اپراتورها

متن خبر

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اعلام کرد: به دنبال اجرای فاز اول طرح رومینگ ملی تعداد مشترکان اپراتور سوم افزایش چشم ‌گیری پیدا کرده و قطعا با اجرای فاز دوم این طرح مشترکان دو اپراتور اول هم همین وضعیت را خواهند داشت. (برای مشاهده گزارش تصویری این مراسم اینجا را کلیک کنید.)

 

به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر "علی‌ اصغر عمیدیان" در مراسم آغاز بهره برداری از فاز نهایی رومینگ ملی، گفت: اولین‌بار در اجرای این طرح، هر سه اپراتور تلفن همراه با یکدیگر همکاری کردند و چندی پیش فاز اول این طرح با موفقیت انجام شد. برای فاز دوم نیز توافقاتی صورت گرفت و امروز شاهد آغاز به کار فاز دوم این طرح هستیم.

 

معاون وزیر ارتباطات اظهار کرد: با اجرای فاز دوم طرح رومینگ ملی می‌توان گفت دیگر در سطح کشور نقطه‌ای وجود نخواهد داشت که مشترک نتواند از خدمات تلفن همراه استفاده کند.

 

رییس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به مصوباتی که پیش از این در این زمینه تدوین شده بود، اظهار کرد: برای واگذاری مجوز ارائه‌ی خدمات نسل‌های بالاتر به اپراتورهای اول و دوم لازم بود این اپراتورها شروطی را اجرایی کنند که از میان این شروط یکی از آنها به بحث رومینگ ملی مربوط می‌شد.

 

وی ادامه داد: در فاز اول این طرح که در قالب آن مشترکان اپراتور سوم می‌توانستند به بهره‌گیری از خدمات دو اپراتور اول بپردازند تا هفته اخیر 1169 شهر به واسطه اپراتورهای اول و دوم تحت پوشش قرار گرفت و به کاربران و اپراتور سوم خدمات ارائه کرد.

 

عمیدیان همچنین یادآور شد: در قالب فاز اول این طرح تا تاریخ 24 تیرماه از مجموع یک میلیون و 800 هزار مشترک فعال رایتل حدود 37 هزار و 940 مورد به شبکه همراه اول و 63 هزار و 236 مورد به شبکه اپراتور دوم روم شدند.

 

رییس سازمان تنظیم مقررات همچنین اظهار کرد: به دنبال اجرای فاز اول طرح رومینگ ملی تعداد مشترکان اپراتور سوم افزایش چشم ‌گیری پیدا کرده و قطعا با اجرای فاز دوم این طرح مشترکان دو اپراتور اول هم همین وضعیت را خواهند داشت.

 

معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: از بعد از ظهر روز گذشته که فاز دوم این طرح به اجرا درآمده نیز حدود 1100 مشترک ایرانسل به شبکه همراه اول و حدود 200 تا 300 مشترک همراه اول به شبکه ایرانسل منتقل شده‌اند که البته در این میان با توجه به این‌که برخی از تجهیزات اپراتور اول هنوز از نظر فنی اقدامات لازم را عملیاتی نکرده‌اند، کمی تعداد تماس‌های منتقل شده اپراتور دوم بر روی این شبکه متفاوت بوده است که با انجام اقدامات فنی پیش‌بینی ما آن است که هر دو اپراتور به سقفی نزدیک یکدیگر خواهند رسید.

 

عمیدیان با تاکید بر این که تلاش می‌شود تا یکشنبه هفته آینده اقدامات فنی لازم در این حوزه صورت بگیرد،افزود:با عملیاتی شدن این اقدامات دیگر نقطه‌ای در کشور نخواهیم داشت که فاقد پوشش اپراتورهای موبایل باشد و بدین ترتیب قطعا با اجرای این فاز مشکلات آنتن‌دهی برطرف خواهد شد.

 

وی در ادامه‎ی سخنانش و در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا در خصوص رومینگ فعلی اینترنت بین اپراتورها، با توجه به اختلاف نسل شبکه‎ی اینترنت رایتل نسبت به دو اپراتور دیگر، گفت: در شرایط فعلی امکان رومینگ اینترنت بین اپراتورها میسر است و محدودیتی در انتقال سرعت وجود نخواهد داشت.

 

عمیدیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود به توافق‌های مالی که لازم است میان اپراتورها ایجاد شود اشاره کرد و گفت: زمانی که از این طرح استفاده می‌شود اپراتور میهمان باید رقمی را به اپراتور میزبان پرداخت کند که در این زمینه اپراتورها یک ماه زمان دارند که درباره‌ی رقم با یکدیگر به نتیجه برسند اما اگر پس از این مدت به نتیجه‌ای نرسند سازمان تنظیم مقررات به عنوان نهاد قانون‌گذار به این عرصه ورود کرده و به تعرفه‌گذاری خواهد پرداخت.

 

وی همچنین یادآور شد: با توجه به این‌که حدود یک ماه از اجرای فاز اول رومینگ ملی می‌گذرد، اکنون لازم است رایتل با اپراتورهای دیگر درباره‌ی هزینه‌ها به نتیجه رسیده باشد و اگر این اتفاق نیفتاده باشد ظرف هفته‌های آینده رگولاتور این رقم را مشخص خواهد کرد.

 

رییس سازمان تنظیم مقررات در بخشی دیگر سخنان خود تاکید کرد: پرداخت هزینه‌های رومینگ ملی برعهده اپراتورهاست و مشترک در این زمینه هیچ هزینه‌ای را پرداخت نخواهد کرد. در قالب اجرای رومینگ ملی دولت نیز به عنوان تشویق سهمی از اپراتورها دریافت نمی‌کند.

 

وی در پایان و در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار سیتنا در خصوص شروط رگولاتوری برای اپراتورها در راستای ارتقاء به نسل‎های بالاتر، بر لزوم اجرای بی قید و شرط این شروط توسط اپراتورهایی که خواهان ارتقاء به نسل‎های بالاتر هستند تاکید کرد.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.