کدخبر :1289 پرینت
28 دی 1390 - 10:42

معاون وزیر آموزش و پرورش: 20 هزار مدرسه تا مهر 91 هوشمند می‌شود

متن خبر

یوسف نوری، گفت: به تازگی در وزارت آموزش و پرورش 50 مورد محتوای الکترونیکی وب بنیان و همچنین مبتنی بر ارتباطات همراه رونمایی شد و ما در برنامه آینده به همین سمت پیش می‌رویم.

 

به گزارش سیتنا از ستاد اطلاع رسانی دومین کنفرانس بین المللی شهروند الکترونیک و تلفن همراه، معاون وزیر و رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه این کنفرانس در سخنانی گفت: بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات از حالت پشتیبانی و توانمندساز اکنون به حالت کلیدی رسیده است.

 

یوسف نوری افزود: اکنون عصر فناوری همراه برای کاربران جامعه اطلاعاتی فرارسیده و شهروندان به راحتی بسیاری از کارهای خود را از جهت یابی گرفته تا پرداخت های مالی و پولی ، استفاده در خصوص تجارت همراه و کاربردهای اجتماعی می توانند از طریق تلفن همراه و ابزار فناوری همراه انجام دهند و آینده نیز بر همین منوال رقم می خورد.

 

معاون وزیر و رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: برگزاری کنفرانس‌هایی همچون شهروند الکترونیک و تلفن همراه موجب می شود که هم دانش و هم بینش شهروندان جامعه نسبت به این مسائل افزایش شود. این مساله ای است که سوای کاربران معمولی، کاربرد صریحی برای گروه های تخصصی دارد چون با توجه به تحولات سریعی که در این حوزه در حال انجام است ما وارد جریانات موج سوم یادگیری می شویم و یادگیری از حالت انبوه به یادگیری انفرادی که می رسد تاثیر این تحولات در این حوزه بیشتر نمایان است.

 

وی افزود: بنابراین فضایی که افراد در آن دور هم جمع شده و این مسئله جلوه خود را برای یادگیری بیابد همین کنفرانس ها آن را می سازد.

 

نوری اظهار داشت: در حال حاضر در جامعه نیز در بخش های مختلف فناوری همراه را استفاده می شود اما این بهره وری می تواند ابزار مناسبی در حوزه محتوا و خصوصا محتوای آموزشی باشد.

 

وی افزود: از پیامک ها و برخی ارزش افزوده ها برای مسائل اجتماعی، سرگرمی و برخی کاربردهای اقتصادی استفاده می کنیم اما لزوم طراحی، پیاده سازی و استفاده از نرم افزارهای مناسب در حوزه تلفن همراه برای مسائل کاربردی و آموزشی بسیار ضروری است.

 

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش گفت: به تازگی در وزارت آموزش و پرورش 50 مورد محتوای الکترونیکی وب بنیان و همچنین مبتنی بر ارتباطات همراه رونمایی شد و ما در برنامه آینده به همین سمت پیش می رویم.

 

یوسف نوری اظهار داشت: رفتن به سمت استفاده از ابزار فناوری همراه اکنون یک ضرورت و بحث آموزش همراه نیز یک الزام در حوزه آموزش و پرورش است.

 

وی بیان داشت: در خصوص هوشمند سازی مدارس باید موضوع پی گیری آموزش همراه را به بیرون از مدرسه برده و در مدرسه جایگاه معلم و دانش آموز در محیط سنتی باید حفظ شود اما لازم است تا از ابزار فناوری برای آموزش استفاده شود. در این خصوص برنامه های وزارت آموزش و پرورش شروع شده که در حال توسعه است.

 

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش گفت: 20 هزار مدرسه تا پایان سال تحصیلی یعنی پایان شهریور 91 ، هوشمند خواهد شد، این موضوعی است که در شهرهای مختلف در حال پی گیری است به طوری که با 2000 مدرسه نیز در مشهد تاکنون هوشمند شده است.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شبکه ملی اطلاعات اگر بیاید خوب است گفت : ما نیز کاملا از بستر اینترانت، اگر غنی باشد استفاده خواهیم کرد.

 

وی گفت: این شبکه اول راه است و باید غنی بودن آن بعد از بهره برداری از سوی وزارت آموزش و پرورش شناسایی شود.

 

نوری در اهمیت برگزاری دومین کنفرانس بین المللی شهروند الکترونیک و تلفن همراه گفت: وزارت آموزش و پرورش ضمن حضور علمی در کنفرانس ، به راهبرد هوشمند سازی مدارس به عنوان رویکرد تحولی این وزارت در توسعه فرهنگ شهروند الکترونیکی و استقرار دولت الکترونیک پرداخت.

 

وی افزود: استفاده از فناوری های همراه در امر آموزش و هوشمندسازی مدارس با تکنولوژی همراه ، از محورهای علمی مورد بحث این وزارت در دومین کنفرانس بین المللی شهروند الکترونیک و تلفن همراه بود.

 

نوری افزود: وزارت آموزش و پرورش که در سال های اخیر ، فعالیت های ارزشمندی در حوزه آموزش های الکترونیک داشته است با حضور در این کنفرانس ، از یک سو اقدام به نمایش توانمندی های خود و از سوی دیگر به فراهم آوری اسباب آشنایی مدیران و کارشناسان ارشد خود در زمینه آموزش های الکترونیک و همراه پرداخت.

 

وی در پایان با اشاره به برگزاری دومین کنفرانس بین المللی شهروند الکترونیک و تلفن همراه در روزهای  26 و 27 دی ماه سال جاری گفت: حضور کارگروه های تخصصی راهبری هوشمند سازی مدارس کشور و نمایندگان هوشمند سازی  مدارس از ادارات کل آموزش و پرورش استانهای کشور به منظور انتقال دانش فناوری های نوین آموزشی و فرهنگ سازی توسعه فاوای همراه در محیط یاددهی- یادگیری از اهداف وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگ ترین دستگاه فرهنگی کشور در این کنفرانس و حمایت و حضور فعال از آن بود .

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.