به گزارش سیتنا، در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳، طبق این تفاهمنامه شرکت ملی گاز ایران از این پس امکان بهره برداری و استفاده از امکانات شرکت مخابرات ایران را دارد.
سراجی پس از عقد این تفاهمنامه گفت:«همیشه از امکانات شرکت مخابرات استفاده کردیم. شرکت ملی گاز، مخابرات اختصاصی دارد اما از آن در حوزه صعنتی استفاده می شود. اما از این قرارداد قرار است در حوزه ارتباط ساختمان های اداری و ارتباطات امور مشترکین از امکانات ویژه تر شرکت مخابرات نیز استفاده کنیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه اخیرا بحث ارتباط فیبر نوری برای کلیه ساختمان های این شرکت با عقد این تفاهمنامه مطرح است، گفت: بنا داریم به سرعت این ارتباط را برقرار کرده و همچنین ارتباطات حوزه هوشمند سازی را هم پیش ببریم. در نهایت تلاش و خواسته ما این است که در حوزه ارتباطات از امکانات، سرویس ها و توانمندی های شرکت مخابرات حداکثر استفاده را داشته باشیم.»
سراجی در ادامه تاکید کرد: بخش اصلی این تفاهمنامه بحث تکمیل ارتباطات فیبر نوری شرکت ملی گاز است که کلیه تاسیسات و ساختمان ها با این سرویس به یکدیگر متصل شوند و همچنین در زمینه استفاده از هوشمند سازی مشترکین استفاده شود.
در ادامه معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران هم گفت: با توجه به کاربردهای وسیع ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالهای اخیر، دیگر بسترهایی مثل ماکروویو و سیم مسی هم از نظر امنیتی و هم از نظر ظرفیت پاسخگو نیست و امیدواریم با این تفاهم نامه بتوانیم زیرساختهای قابل اعتمادی را به وِیژه در بخشهای خاص که نیازمند غیراشتراکی هستند تامین کنیم.
داوود زارعیان افزود: موضوع دیگری که حتما میپردازیم بحث ارتباط مردم با شرکت گاز است که بنا داریم بر اساس این تفاهم نامه، شمارهها را به صورت چهار و پنج رقمی در اختیار مردم بگذاریم تا یکپارچه در سراسر کشور بتوانند از این شماره استفاده کنند و ارتباط راحت تری با مجموعه داشته باشند.
امکانات هوشمند سازی و ابری فراوانی را در حال حاضر ایجاد کردیم و میتوانیم این را هم به اشتراک بگذاریم و شرایط را به گونهای فراهم کنیم که در درجه نخست کار به سادگی انجام شود و در درجه دوم امنیت زیرساختهای ارتباطی برای شرکت گاز حفظ شود.
انتهای پیام
«همراه اول» ، «شرکت مخابرات ایران» و «مبین نت» حامیان ستاد خبری نمایشگاه تلکام
افزودن دیدگاه جدید