دومین کنفرانس بین المللی شهروند الکترونیک و تلفن همراه به کارش پایان داد
کنفرانس بین المللی ICECC2012 که با همکاری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری طی روزهای 26 و 27 دی ماه در مرکز همایش های کتابخانه ملی ایران برگزار شد، عصر دیروز با حضور مسئولان و اندیشمندان داخلی و خارجی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات همراه با قرائت قطعنامه کنفرانس به کار خود خاتمه داد.
به گزارش سیتنا از ستاد خبری دومین کنفرانس بین المللی شهروند الکترونیک و تلفن همراه، معاون وزیر و رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه این کنفرانس در سخنانی تصریح کرد: برگزاری کنفرانس هایی همچون شهروند الکترونیک و تلفن همراه موجب میشود که هم دانش و هم بینش شهروندان جامعه نسبت به این مسائل افزایش شود. این مسالهای است که سوای کاربران معمولی، کاربرد صریحی برای گروه های تخصصی دارد چون با توجه به تحولات سریعی که در این حوزه در حال انجام است ما وارد جریانات موج سوم یادگیری می شویم و یادگیری از حالت انبوه به یادگیری انفرادی که می رسد تاثیر این تحولات در این حوزه بیشتر نمایان است.
وی افزود : بنابراین فضایی که افراد در آن دور هم جمع شده و این مساله جلوه خود را برای یادگیری بیابد همین کنفرانس ها آن را میسازد.
نوری اظهار داشت: در حال حاضر در جامعه نیز در بخش های مختلف فناوری همراه را استفاده میشود اما این بهره وری میتواند ابزار مناسبی در حوزه محتوا و خصوصا محتوای آموزشی باشد.
وی افزود: از پیامکها و برخی ارزش افزودهها برای مسائل اجتماعی، سرگرمی و برخی کاربردهای اقتصادی استفاده میکنیم اما لزوم طراحی، پیاده سازی و استفاده از نرمافزارهای مناسب در حوزه تلفن همراه برای مسائل کاربردی و آموزشی بسیار ضروری است.
همچنین دکتر علی صنایعی - رییس دانشگاه مجازی اصفهان - ضمن تشکر و قدردانی از تمامی عوامل اجرایی و علمی کنفرانس بیان داشت: ارزش صنعت فناوری اطلاعات به حدی است که تا مرگ مدیون این فناوری هستیم و جای بسی خوشحالی بود که وزیر ارتباطات نیز در این کنفرانس بین المللی حضور مییافت.
در ادامه این مراسم پروفسور علی رضا حسامی - عضو ارشد IEEE - نیز اظهار داشت: در فناوری های نو کمبود داریم اما زیرساخت های خوبی داریم و همچنین اولویت هایی دراین حوزه در کشور داریم که باید به آن افتخار کنیم.
وی ادامه داد: امید است روزهای آینده شروع تازه ای برای نو آوری در حوزه فناوری همراه در کشور باشد و از مصرف کننده به ارائه دهنده تبدیل شویم.
گفتنی است؛ درپایان این مراسم از حامیان این کنفرانس از جمله وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش، بانک حکمت ایرانیان، شرکت خدمات اول 1868 ، شرکت جیرینگ، ایرانسل، شرکت توسن و شرکت عصر فرا ارتباط تشکر و قدردانی شد و لوح تندیسی به رسم یاد بود به این حامیان و میهمان خارجی شرکت کننده در کنفرانس اهدا شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید