تنور صنعت ICT با توسعهی رایتل گرم میشود!
"با توسعه و گسترش فعالیت اپراتور سوم در کشور که به دور از انحصارگرایی و با تکیه بر توان داخلی به دنبال ارائهی سرویس و خدمات است، در آیندهی نزدیک میتوان شاهد شکل گیری جریانی بود که علاوه بر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای خیل عظیم فارغ التحصیلان حوزهی ICT ، زمینهی ظهور کسبوکارهای جدید در این بخش و توسعه صنعت ICT را فراهم کند".
در دست نوشتهی "مسعود فاتح" مدیرمسوول سیتنا آمده است:
"در خصوص فعالیت اپراتور سوم در کشور، پیش از این، "مجید صدری" مدیرعامل رایتل، تاکید کرده بود که خانوادهی بزرگ تامین اجتماعی با داشتن 37 میلیون نفر زیر مجموعه، همه سهام دار رایتل هستند و این مجموعه از این رو خود را متعهد میداند که با پول نیمی از مردم کشور تاسیس شده و به خانواده بزرگ تامین اجتماعی تعهد بیشتری دارد؛ از اینرو رایتل باید حافظ سهام سهامداران و بانی توسعه برای این خانواده بزرگ باشد.
در همین راستا، "ابوالحسن فیروزآبادی" قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس هیات مدیرهی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در جدیدترین اظهاراتش بار دیگر بر تعهد رایتل به مجموعهی بزرگ سهامدارانش تاکید کرد و بر نقش موثر این اپراتور در کاهش شکاف دیجیتالی و توسعهی صنعت ICT در کشور صحه گذاشت.
وی در بخشی دیگر از سخنانش ضمن دعوت از صاحبان فکر و ایده برای همکاری با رایتل، خاطرنشان کرد که رایتل آماده است از هر گونه سرویس ارزش افزوده حمایت کند.
گفتنی است؛ به استناد جدیدترین آمار اتحادیهی جهانی مخابرات، خطوط پهنباند موبایلی از طریق شبکههای مخابراتی 3G و 3G+ با میانگین سالانه 40 درصد در حال رشد است و گفته میشود که هماکنون بالغ بر 2 میلیارد مشترک تلفنهمراه در جهان معادل 30 درصد کل صاحبان سیمکارت در دنیا از خدمات این شبکهها بهره میبرند. همچنین 50 درصد تمام مردم جهان هماکنون تحت پوشش شبکه مخابراتی 3G قرار دارند.
با توجه به آمار جهانی در این شرایط نه تنها توسعهی شبکهی 3G در کشور یک ضرورت انکار ناپذیر به شمار میرود، بلکه زمینه سازی برای گسترش هر چه بیشتر خدمات و سرویسهای رایتل که با سرمایهگذاری نیمی از مردم همین کشور پا به عرصهی فعالیت گذاشته، همراه با نظارت همگان بر عملکرد این اپراتور، یک وظیفهی اجتناب ناپذیر به شمار میرود.
در نهایت با توسعه و گسترش فعالیت هر چه بیشتر این اپراتور که تلاش دارد به دور از انحصارگرایی و با تکیه بر توان داخلی به ارائهی سرویس و خدمات بپردازد، در آیندهی نزدیک میتوان شاهد شکل گیری جریانی بود که علاوه بر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای خیل فارغ التحصیلان حوزهی ICT ، زمینهی توسعهی کسبوکارهای مرتبط در این بخش را نیز فراهم کند".
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید