کدخبر :9504 پرینت
30 شهریور 1392 - 13:48

برداشت بدون کارت از عابربانک چگونه میسر است؟

متن خبر

اگر همسرتان با اضطراب و نگرانی با شما تماس بگیرد و بگوید که کیف دستی‌اش را به همراه عابربانک‌‌اش سرقت کرده‌اند و هم‌اکنون نیاز به وجه نقد دارد - اگر دوست یا فرزندتان در شهری غریب نیاز به پول پیدا نمود و کارت عابربانک هم به همراه نداشت - یا اگرخودتان در هنگام خرید متوجه شوید که کارت بانکی خود را به همراه نیاورده‌اید چه میکنید؟

 

به گزارش سرویس وبگردی سیتنا، حسین کمیلی از کارمندان بانک مسکن در وبلاگ شخصی خود افزوده است: لابد تابحال به یکی از این موارد برخورده‌اید و به یک روش غیرمعمول مشکل را فیصله داده‌اید (یا شاید هم نه!). اما این بار بانک مسکن چاره‍ای اساسی برای این موارد اندیشیده است! برداشت از خودپرداز حتی بدون کارت!

 
توضیح کلی: مشتریان با استفاده از شماره تلفن همراه گیرنده وجه و وارد کردن رمز 5 تا 12 رقمی، مبلغ مورد نظر را (با در نظر گرفتن محدودیت سقف برداشت نقدی روزانه از خودپردازها) از طریق اینترنت بانک و یا دستگاه‌های خودپرداز به شماره مسکن کارت گیرنده وجه، واریز کرده و یک کد با حداقل 10 رقم به عنوان Ticket دریافت می‌کند. این عدد توسط sms بانک برای گیرنده وجه، ارسال می‌شود. شخص انتقال گیرنده می‌تواند با وارد کردن کد دریافتی در دستگاه‌های خودپرداز، مبلغ مورد نظر را به طور کامل ویا در چند مرحله برداشت نماید.
خاطر نشان می‌سازد که Ticket های تولید شده در سیستم، دارای مدت اعتبار محدود بوده که پس از سپری شدن این مدت، مبلغ باقی مانده به حساب شخص انتقال دهنده باز می‌گردد.

الف - دستورالعمل صدور قبض برای استفاده از خدمات برداشت بدون کارت :

1- کارت را وارد دستگاه خودپرداز کرده وارد منوی اصلی شده ، قسمت "شارژ و سایر خدمات" و سپس وارد قسمت "خدمات برداشت بدون کارت" شوید.

برداشت بدون کارت - وبلاگ حسین کمیلی    برداشت بدون کارت - وبلاگ حسین کمیلی

 

2 - سپس گزینه "صدور قبض برداشت بدون کارت" را انتخاب کنید.                                        

3- مبلغ مورد نظر را وارد کرده و تأیید را بزنید. 

توجه1 : حداقل و حداکثر مبلغ دریافتی از طریق برداشت بدون کارت به ترتیب 50000ریال و 2000000 ریال می‌باشد.
 
4- شماره موبایل فرد موردنظر جهت دریافت شماره قبض بصورت پیامکی را وارد و تأیید را بزنید. سپس منتظر ‌شوید تا پیغام تأیید همراه با مبلغ و شماره موبایل نمایش داده شود در صورت صحیح بودن اطلاعات کلید تأیید را فشار دهید، رسید چاپی تراکنش را همراه با شماره پیگیری نزد خود نگه دارید ، به همین ترتیب شماره قبض به شماره موبایل مشتری مقصد بصورت پیامک  ارسال می‌شود.(توجه: شماره پیگیری برای انصراف برداشت بدون کارت استفاده می‌شود ،‌ در حفظ رسید چاپی دقت کنید)

برداشت بدون کارت - وبلاگ حسین کمیلی    برداشت بدون کارت - وبلاگ حسین کمیلی

 توجه2 : در اینجا منظور از رمز 5تا12 رقمی؛ یک رمز دلخواه است که بایستی به فرد مقابل اعلام نمایید نه رمز خودتان.

ب-  دستورالعمل برداشت بدون کارت توسط فرد مورد نظر(مقصد) 

 مشتری مقصد می‌تواند با فشردن کلید "سرویس‌های بدون کارت" در همان صفحه اصلی در دستگاه‌های خودپرداز بانک مسکن ، بدون زدن کارت، شماره قبض (پیامک ارسالی ) و سپس رمز ( رمز را باید از مشتری مبدأ دریافت کند ) را وارد میکند .

برداشت بدون کارت - وبلاگ حسین کمیلی    برداشت بدون کارت - وبلاگ حسین کمیلی

سپس وارد قسمت برداشت وجه شود (Fast Cash) و با رفتن به قسمت مبالغ دیگر مبلغ مورد نظر را وارد کرده و وجه نقد را دریافت نماید!!

توجه 3: سقف مبلغ و تعداد برداشت بدون کارت در هر روز به ترتیب 2،000،000 ریال و 3 بار می‌باشد .

توجه 4: ایجاد قبض برداشت بدون کارت برروی دستگاههای خودپرداز بانک مسکن صرفاً از طریق کلیه مسکن کارتهای دارای سرویس انتقال وجه امکان پذیر می‌باشد و این امکان برای کارتهای سایر بانکها فعال نمی‍باشد. این امکان بر روی درگاه اینترنت بانک مسکن نیز بزودی فعال خواهد شد.

ج-  دستورالعمل نحوه انصراف درخواست برداشت بدون کارت :

در صورتی که بخواهید عملیات برداشت بدون کارت را لغو کنید . پس از  زدن کارت ، وارد قسمت "شارژ و سایر خدمات" ، و سپس قسمت "خدمات برداشت بدون کارت" می‌شویم.

 
سپس در مرحله بعد باید شماره موبایل فرد موردنظر و شماره پیگیری برداشت بدون کارت را وارد کنید ، که در صورت تأیید مبلغ مورد نظر را نیز نمایش می‌دهد که در صورت صحیح بودن اطلاعات و تأیید ، عملیات مورد نظر لغو می‌شود.

برداشت بدون کارت - وبلاگ حسین کمیلی    برداشت بدون کارت - وبلاگ حسین کمیلی

پس از تأیید، رسید چاپی مبنی بر ابطال و سپس صفحه‌ای با پیغام مربوطه نمایش داده می‌شود.

توجه 5: درصورت عدم دریافت پیامک و کسر ازحساب مشتری؛ امکان ابطال قبض بادرج شماره موبایل مقصد وکدپیگیری وجود دارد.

توجه 6:  در صورتیکه قسمتی یا کل مبلغ قبض دریافت شده باشد امکان ابطال قبض وجود ندارد .
مبلغ باقیمانده در حساب قبض پس از انقضای دوره زمانی قبض بصورت خودکار به حساب مشتری مبدا برگشت داده خواهد شد. (تاریخ انقضاء و شماره پیگیری در رسید مشتری نزد مشتری مبدا می‌باشد)

lمنبع: پارسینه

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.