حمایت 2400 استاد دانشگاه از دکتر میلی منفرد، وزیر پیشنهادی علوم
متن خبر
2400 استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه در سراسر کشور از وزیر پیشنهادی دولت تدبیر و امید برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حمایت کردند.
به گزارش گروه دریافت خبر پایگاه خبری سیتنا (citna.ir)، در نامه این افراد که خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتشر شده است، از دکتر جعفر میلی منفرد به عنوان فردی که" در اکثر رده های دانشگاهی و وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و دانشگاه از زمان جنگ تا کنون همواره خدمت کرده اند و فردی اخلاق مدار، آرام، با هوش، معتدل، علمی و فارغ از گرایش های افراطی سیاسی هستند" یاد شده و از نمایندگان مردم خواسته شده به وی رای اعتماد دهند. این تعداد حمایت تا روز جمعه 18 مرداد بوده و تعداد حمایت ها در حال افزایش است. بر اساس این گزارش، در میان اسامی حمایت کننده از دکتر جعفر میلی منفرد، نام بسیاری از استادان بنام، چهره های ماندگار، مشاهیر علمی و اساتید تمام دانشگاه های سراسر کشور وجود دارد.
فهرست 2400 استاد که تا روز 18 مرداد حمایت خود را از وزارت دکتر میلی منفرد اعلام کرده اند شامل 1450 نفر عضو هیئت علمی دانشگاه های دولتی و حدود 900نفر اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.
متن نامه به این شرح است.
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و احترام
رأی اعتماد نمایندگان محترم مجلس به کابینۀ دولت یازدهم پشتوانه قانونی و مردمی آن بشمار می رود. در پاسداشت دستآورد حماسۀ بزرگ سیاسی در انتخابات اخیر و با توجه به مشی اعتدال و تدبیر دولت جدید، امید و انتظار جامعه حضور وزرایی مؤمن، وفادادر به آرمانهای انقلاب اسلامی و در عین حال معتدل، مدبر، قانون گرا، با تجربه و متخصص و دارای وجاهت و مقبولیت در حیطۀ فعالیت خود در کابینه است. استادان دانشگاه های کشور پس از حضور پرشور خود در انتخابات اخیر و با توجه به کاستی ها و معضلات عدیده وضع موجود با نظر سنجی ها و رایزنی های فراوانی که از بیش از 55 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی در سطح کشور داشته اند نظرات و دغدغه های خود را به رئیس جمهور جدید جناب آقای دکتر روحانی بیان نموده اند. با توجه به فرا رسیدن موعد رأی اعتماد نمایندگان محترم مجلس به نامزدهای مختلف در کابینه از جمله وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری، وظیفۀ خود می دانیم نظرات و دغدغه های خود و نیز پشتیبانی از نامزد این وزارت خانه، جناب آقای دکتر میلی منفرد استاد برجسته و ممتاز کشور را به استحضار جنابعالی برسانیم.
• ایجاد فضای آرام در دانشگاه ها برای رشد علم، پژوهش و فنآوری، خلاقیت و نشاط در جهت توسعه پایدار و همه جانبه کشور
• بازگشت به قانون مداری و همراستایی با اسناد چشم انداز، نقشه جامع علمی کشور ، برنامۀ پنجم توسعه و سایر مصوبات مجلس شورای اسلامی
• احیای کرامت و حفظ حرمت و ارتقاء شأن اعضای هیئت علمی
• انتخاب مدیران شایسته، صالح، عالم و با مراتب علمی معتبر و دارای مقبولیت در بین اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان
• احترام به جایگاه هیأت های امنای دانشگاه های براساس قوانین مصوب و عدم دخالت در امور آنها
• ایجاد فضای فرهنگی مناسب در دانشگاه ها با توجه به نهاد های درونی آنها و پرهیز از سیاسی گری های افراطی و قطبی کردن فضای آموزش عالی
• مدیریت صحیح هزینه ها و ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش هزینه های اضافی و افزایش بودجه های تحقیقاتی، تجهیز آزمایشگاهها و ابزار مورد نیاز دانشگاه ها و تعامل با مراکز معتبر علمی دنیا و رفع مشکلات در این خصوص
• حل معضل مهاجرت اساتید و دانش آموختگان به خارج از کشور
لذا با توجه به موارد فوق الذکر فردی باید در رأس مدیریت مجموعه آموزش عالی قرار گیرد که نه تنها به چنین نظراتی معتقد باشد بلکه توانایی، تجربه و صلاحیت آن را را نیز دارا بوده و از مقبولیت کافی در بین اعضای هیأت علمی برخوردار باشد. از این لحاظ جناب آقای دکتر میلی منفرد استاد تمام دانشکده برق دانشگاه امیرکبیر دارای چنین مشخصاتی می باشند. ایشان در اکثر رده های دانشگاهی و وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و دانشگاه از زمان جنگ تا کنون همواره خدمت کرده اند و فردی اخلاق مدار، آرام، با هوش، معتدل، علمی و فارغ از گرایش های افراطی سیاسی هستند. امیدواریم که به فضل و عنایت الهی و دوراندیشی و تدبیر نمایندگان محترم مجلس فصل جدیدی از موفقیت، پیشرفت و توسعه متوازن در حوزه آموزش عالی را شاهد باشیم.
انتهای پیام
دیدگاهها
افزودن دیدگاه جدید