کدخبر :5004 پرینت
04 دی 1391 - 19:42

۵ اشتباه فاحش دنیای فناوری در سال ۲۰۱۲

متن خبر

همانطور که می دانید گجت ها امروزه زندگی را برای ما ارزان تر، پر شتاب تر و زیباتر از قبل کرده اند. البته به این معنا نیست که کمپانی های بزرگ و کوچک، خطایی مرتکب نشده اند.

به گزارش سیتنا، مدیران دنیای فناوری در سال 2012 ضمن کسب موفقیت، برخی اشتباهات فاحش نیز داشتند که مروری بر آنها می تواند مانع از تکرار اشتباهات مشابه گردد.

 

1- خرید کمپانی Autonomy توسط اچ پی
لئو آپوتیکر –مدیر سابق اجرایی اچ پی- قبل از سرنگو شدن از سمت خود بدترین معامله خرید برای کمپانی اچ پی را انجام داد و این معامله چیزی نبود جز خریدکمپانی انگلیسی Autonomy.
این معامله به ارزش 11.1 میلیارد دلار صورت گرفت و بعدها وقتی مگ ویتمن مدیر اجرایی سکان اچ پی را بدست گرفت، متوجه شد به صورت تقلبی ارزش کمپانی نرم افزاری و موتور جستجو ساز مستقر در کمبریج، به طرز مصنوعی بالا برده شده تا سر اچ پی کلاه رود. در واقع این کمپانی انگلیسی کمتر از 8 میلیارد دلار می ارزد.
 
2- اسپیکرهای گوگل بنام Nexus Q
نکسوس کیوی گوگل در سال 2012 یکی از اشتباهات فاحش گوگل در دنیای سخت افزار آی تی محسوب می شود. نکسوس کیو با اتصال به ابزار دارنده آندروید و از طریق google play قابل پخش می شود. این اسپیکر هم زمان با ورود نکسوس 7، تبلت گوگل عرضه شد تا بتواند بازار اسپیکرها را تحت الشعاع خود قرار دهد. ساخت امریکا بوده و قیمت آن 299 دلار است که با اسپیکرهای هم وزن خود بسیار گران است.
کاربران و توسعه دهندگان هر دو با دادن کامنت های منفی باعث شدند تا گوگل در استراتژی خود در مورد نکسوس کیو تجدید نظر کند و کسانی که ژیش خرید کرده بودند، نکسوس کیو را رایگان دریافت کردند.
اما بسیاری از خیر این موضوع گذشتند که چرا نکسوس کیو آمد و رفت؟
 
3- نقشه اپل
تبلیغات وسیع اپل در مورد سیستم عامل جدید آی او اس شش باعث شد تا کارشناسان بدقت این موضوع را بررسی کنند و وقتی اپل نقشه ساخت خود را روی ابزار جدید خود مانند آیفون 5 در سال 2012 عرضه کرد، باعث آبروریزی شد.
اولین نقشه های اپل را گوگل مپ در سال 2007 ایجاد کرد اما بدلیل مکشلات ایجاد شده در روابط دو کمپانی، اپل تصمیم گرفت نقشه خود را عرضه کند اما مشکلات اپل مپ باعث گسترش انتقادات شده و تیم کوک مدیر اپل را وادار کرد تا مدیر توسعه دهنده نقشه های گوگل را اخراج کند(اسکات فوراستال) . راهنمایی اشتباه نقشه اپل باعث شد تا جان برخی کاربران در استرالیا و چند کشور دیگر هنگام مسافرت به خطر بیفتد. اپل چند کمپانی کوچک را نیز برای توسعه کاری اش خرید اما نتوانست موفق شود.
بهرحال این افتضاح فنی در سال 2012 جبران ناپذیر شد و همچنان در اواخر 2012 نه تنها باگ ها گرفته نشده ، بلکه نقشه گوگل دوباره وارد اپل استور شد (یکی از محبوبترین اپ های رایگان در اپل استور) و اپل نتوانست استراتژی خود را پیش ببرد.
 
4- متروی مایکروسافت
ظاهرا مایکروسافت همیشه علاقمند به پس رفت بوده است و این موضوع را در محصولاتی مانند ویندوز فون 7، سرفیس سوئیچ هیرو، ام اس ان لایو، مش اسکای درایو می توان مشاهده کرد. مایکروسافت مترو UI را وارد ویندوز 8 کرد که الان ما نمی دانیم نام آنرا چه بگذاریم؟
متروی مایکروسافت و مشکلاتی که برای آن در سال 2012 پیش آمد یکی از افتضاحات نرم افزاری دنیای آی تی شد. بحث اصلی روی کلمه Metro  بوجود آمد. یعنی مایکروسافت نمی دانست این نام تجاری کمپانی دیگری بوده است؟ مانند Metro AG در آلمان؟
کاری که مایکروسافت مجبور بود انجام دهد این بود که نام مترو را از روی برند نرم افزاری خود بدلیل شباهت موجود با نام سایر کمپانی ها بردارد و این افتضاح در سال 2012 باعث شد هنوز نام مشخصی برای آن تعیین نگردد. در حال حاضر مثلا ویندوز 8 هم به صورت معمولی برنامه هایش در دسترس است (مانند نسخه های 7 و ..) و هم به صورت مترو اما توسعه دهندگان حق استفاده از این ترم (term) یا اصطلاح را ندارند و مایکروسافت هم جانشینی برای آن انتخاب نکرده است.
{ مترو یک نام کد داخلی برای زبان طراحی مبتنی بر نقاشی خط است که توسط مایکروسافت ابتدا برای استفاده در ویندوز فون 7 ایجاد شده بود. اولین استفاده از چهاچوب مترو مانند نقاشیخط به مایکروسافت انکارتا 95 و اِم اِس اِن 2 برمی گردد که سپس در محصولاتی مانند ویندوز مدیا سنتر و زون نیز استفاده شد. سپس چهاچوب مترو در سیستم عامل موبایل مایکروسافت (ویندوز فون)، داشبورد بروزرسانی ایکس باکس 360 و ویندوز 8 تکامل یافت. مایکروسافت همچنین اصول طراحی مترو را به محصولات و سرویس‌هایی نظیر ایکس باکس 360 و ویندوز لایو برای یکپارچه سازی و متمایز کردن رابط کاربری محصولات و سرویس‌هایش اضافه کرد. }
 
5- RIM یا بلک بری در سراشیبی سقوط
شرکت کانادایی Research in Motion با رفتن نسل قدیم مدیران اجرایی خود و ورود تورستن هینز در سراشیبی سقوط افتاده است و تنها خبری که در سال 2012 و این روزه از آن شنیده می شود خبر ضرر جبران ناپذیر شرکت از نظر مالی است که در راس اخبار رسانه ای قرار دارد.
اما انتهای این تونل تاریک، خبر روشنی بخش بلک بری 10 است که شاید بتواند این کمپانی را زنده کند اما در هر فصل مالی این خبر و عرضه ان به فصل بعدی موکول شده است. الان نیز خبر عرضه آن به اوایل 2013 موکول شده است تا ببینیم می تواند در سال جدید میلادی جلوی سقوط بیش از پیش این کمپانی را بگیرد.؟ در تابستان 2012 تعداد زیادی از کارمندان اخراج شدند و در آمد ماه دسامبر 47 درصد کاهش داشته است.(در مقایسه با سال گذشته)

منبع: خبرآنلاین از اکستریم تک

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.