کدخبر :4224 پرینت
15 مهر 1391 - 15:49

زنی ایرانی پس از 45 سال خانواده خود را از طریق فیس بوک پیدا کرد

متن خبر

بدریه یک زن عرب ایرانی از اهالی آبادان است که در دهه هفتاد میلادی با یک مرد فلسیطینی که در این شهر می زیست ازدواج کرد و سپس به همراه وی به فلسطین مهاجرت کرد و به مدت 45 سال از خانواداش دور ماند.

 
به گزارش سیتنا از العربیه به نقل از سایت فلسطینی "باب الاخبار"، بدریه که هم اکنون دهه ششم عمر خود را سپری می کند دارای 6 فرزند و 36 نوه و نتیجه است.
 
بر اساس این گزارش حسنی الاشقر در دهه هفتاد میلادی از فلسطین به ایران مهاجرت کرده و در شهر آبادان در جنوب غرب این کشور در یک تعمیرگاه خودرو به عنوان مکانیک مشغول به کار شد و پس از مدتی با بدریه که از اهالی آن شهرستان است، ازدواج کرد.
 
اما حسنی الاشقر پس از مدتی به دلایلی تصمیم گرفت که به همراه همسر خود بدریه و دو فرزندش به فلسطین بازگردد.
احمد الاشقر فرزند بزرگ خانم بدریه که در آبادان متولد شده بود، می گوید: "مادرم از زمان مهاجرت به فلسطین تاکنون هیچ‎گاه خانواده اش را از یاد نبرده و همین امر باعث گردید تا من برای یافتن آنها از طریق فیس بوک تلاش کرده و این غم چهل و چند ساله را از قلب او بزدایم ." 
 
وی افزود: "در ابتدا کاربران فیس بوک آبادانی را به لیست دوستان خود افزودم و سپس برای تک تک آنها داستان مادرم را تعریف کردم تا اینکه یکی از آنها به نام مسعود به دنبال شنیدن این داستان غم انگیز وعده داد که در این زمینه به من کمک کند." 
 
فرزند این زن عرب ایرانی می گوید : "مسعود برای یافتن خانواده مادرم ماهها تلاش کرد، اما به دلیل تغییر نام خیابان‎های شهر آبادان پس از انقلاب و نیز دگرگونی چهره شهر در نتیجه جنگ ایران و عراق نتوانست خانواده مادرم را پیدا کند اما با این همه وی از جستجو باز نایستاد تا اینکه در نهایت دریافت که آنها در جریان جنگ ایران و عراق به ماهشهر یکی دیگر از شهرهای جنوب غرب ایران مهاجرت کرده بودند." 
 
بر اساس این خبر در ادامه مسعود با سفر به شهر ماهشهر و در پی جستجویی یک روزه توانست خانواده بدریه را پیدا کرده و بلافاصله فرزند بزرگش احمد را در جریان بگذارد.
 
احمد در این باره می‎گوید مادرم طی تماس تلفنی با خانواده اش فهمید که دو تن از برادرانش در جریان جنگ ایران و عراق کشته شده اند.
 
او می‎افزید مادرم اکنون با خواهران و برادران و دیگر نزدیکانش روزانه در تماس است و تصمیم دارد در اولین فرصت به ایران سفر کند و با آنها ملاقات کند.
انتهای پیام
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

خانم بدریه"زن عرب ایرانی" نیست بلکه "زن عرب زبان ایرانی".
درود بر این پسر که خاست مادرش رو خوشحال کنه و صدآفرین به آقای مسعود که تو این کار کمک کرده.زنده باد
حالا هی بگین فیسبوک بده
اینو میگن مردونگی دمت گرم اقا ...

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.