چرا خبرگزاری دولت پارازیت را به سقط جنین ربط داد؟!
خبرگزاری رسمی دولت، ایرنا امروز در خبری از زبان رئیس مرکز تحقیقات سلولی صارم، دکتر ابوطالب صارمی مدعی شد افزایش 3.5 درصدی سقط جنین ناخواسته و 2 درصدی بارداری خارج رحمی ناشی از امواج الکترومغناطیس و پارازیت است!
به گزارش سیتنا، این موضوع از این جهت پر اهمیت است که تحقیقات 50 ساله بشر در مورد ارتباط امواج الکترومغناطیس از جمله پارازیت ناشی از دستگاه های جمر نشان از این دارد که هیچ ارتباطی میان بروز سقط، سرطان، نازائی، ناباروری و سایر بیماری های بدخیم یا حتی سردردهای میگرنی و عوارض عصبی در محدوده های چندین برابر بالاتر از اندازه های مجاز جهانی نیز وجود ندارد. علاوه بر آن مراکز رسمی و جهانی اندازه گیری میزان امواج الکترومغناطیس تولید شده در شهرها و کشورها مانند WHO ، وزارت بهداشت، مجلس شورای اسلامی و وزارت اطلاعات بر سلامت و محدوده دستگاه های تولید کننده امواج الکترومغناطیس مثل بی تی اس های موبایل، انواع جمرهای امواج، تقویت کننده های رادیو تلوزیونی، تولید کننده های امواج وایرلس اینترنت و انواع و اقسام دستگاه های خانگی تولید موج مثل مایکرووفر، فرهای برقی و گوشی های تلفن همراه و حتی امواج خورشیدی نظارت دارند.
حال سوال ما به نمایندگی از جامعه پزشکی کشور و مردم از خبرگزاری دولت این است که با احتساب کدام یافته علمی به بزرگنمایی و اشاعه شایعات ضد انقلاب پیرامون قضیه حساس ارتباط نداشته پارازیت و سقط جنین و یا بارداری خارج رحمی با سلامت جامعه پرداخته است؟
کدام منفعت ملی در تایید شایعات مطرح شده از سوی شبکه صهیونیستی بالاترین به نام خبرگزاری دولت وجود دارد؟!
پیش از این نیز پزشکانی از روی بی اطلاعی و ضعف علمی به بروز شایعات و گمانه های غیر علمی در جامعه در مورد پارازیت دامن زده بودند اما کمک به زنده نگاه داشتن این جنگ رسانه ای چه نفعی برای خبرگزاری دولت که فی الواقع نماینده دولت جمهوری اسلامی محسوب می شود، دارد؟!
چرا علی رغم اطلاع رسانی متقن و علمی پزشکان، داروسازان و اصحاب رسانه در مورد شایعه پارازیت تلاش می شود مجددا گمانه های غیر علمی همه گیر شوند؟ آیا اخبار علمی سایر رسانه ها به ایرنا، عصر ایران یا تابناک نمی رسد؟
به نظر می رسد دستگیری و تنبیه رئیس خبرگزاری دولت تا اینجای کار موثر واقع نشده است پس عاجزانه از دادستان کل کشور تقاضامندیم به پرونده شایعه سازان پارازیتی از جمله خانم ابتکار، دکتر صارمی و رسانه های همکار شبکه سلطنتی انگلیس، بی بی سی رسیدگی کرده و با زبان قانون متخلفین را آگاه سازند چرا که زبان شیرین علم مقابل معاندین و دشمنان کار ساز نیست.
منبع: بولتن نیوز - دکتر زهرا طباخی
دیدگاهها
بطور مثال به خبر مربوط به سرن در روز سه شنبه نگاه کنید. چند بار کلمات هادرون و هاردون استفاده شده است که نشان از بی سوادی ارسال کننده خبر دارد. درست مثل کودکی که بجای هویج کلمه هحیو را بر زبان می آورد...
افزودن دیدگاه جدید