افشای فروش نرمافزارهای جاسوسی توسط شرکتهای آلمانی به رژیم آل خلیفه
نتیجهی تحقیقی در دانشگاه تورنتو کانادا نشان داد که حداقل سه شرکت فنآوری و نرمافزاری آلمان، به دولت آل خلیفه، نرمافزار جاسوسی علیه کاربران اینترنت را میفروشند.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات "سیتنا"، مجموع نرمافزارهای جاسوسی که این شرکتهای آلمانی به بحرین فروختهاند، به رژیم آل خلیفه اجازه میدهد که مکالمات اسکایپی کاربران را ضبط، عکسهای داخل پوشههای مختلف کامپیوترها و لپتاپهای شخصی را ذخیره و به شکل محرمانه وبکم یا سیستم ضبط صدای کامپیوتر را روشن کنند.
این گروه با بررسی درخواست "زینب الخواجه" دختر عبدالهادی الخواجه زندانی سیاسی و فعال حقوق بشر بحرینی و تحقیق در مورد شیوههای کنترل دیجیتالی توسط حکومت بحرین در مقابله با اعتراضات مردمی، رد پای شرکتهای آلمانی را پیدا کردند.
الخواجه میگوید او ایمیلی از سوی یکی از خوانندگان خود که پیش از این نیز با هم مکاتبه داشتند دریافت کرد. همه چیز ایمیل به نظر درست میآمد، با اینحال بدافزار جاسوسی با پسوندی که شبیه به پسوندهای ویروسی رایج نیست، به ایمیل ضمیمه بود.
ویروس خود را در یکی از پوشههای کامپیوتر شخصی جا داده و به محض اینکه کامپیوتر بار دیگر روشن شود، کدی مخرب را وارد سیستم میکند. این بدافزار با موفقیت فایروالهای مرورگر اینترنتی را رد کرده و کاربر در اکثر موارد تا مدتها نمیفهمد که کامپیوتر او ویروسی شده است.
به گزارش سیتنا به نقل از دویچه وله، پیگیریهای برخی رسانههای آلمانی نشان داد که شرکتهای "الامان"، "یوتیماکو" و "ترویوکور"، شرکتهایی هستند که نرمافزار و بدافزارهای جاسوسی را تولید به رژیم آل خلیفه فروختهاند.
با این حال کمپانیهای آلمانی تا بهحال هیچ اظهارنظری نکردهاند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید