بلاتکلیفی وزارت ارشاد در ساماندهی سایتهای خبری!
چندین ماه از وعدهی معاون امور مطبوعاتی وزارت ارشاد مبنی بر برنامههای این وزارت در راستای ساماندهی سایتها و پایگاههای اطلاع رسانی میگذرد.
وعدهای که از اعطای پروانهی فعالیت به پایگاههای خبری تا پایان سال جاری خبر میداد؛ اگرچه اقدام برای دریافت پروانهی فعالیت به ثبت مدارک برای دریافت مجوز نشریهی الکترونیکی تغییر یافت. این در حالی است که تاکنون بیش از چهار هزار درخواست در نوبت دریافت مجوز نشریه قرار دارند و طبیعتا بررسی این تعداد درخواست به درازا خواهد کشید و همچنان سایتهای خبری در وضعیتی نامشخص به سر خواهند برد.
به گزارش سیتنا (citna.ir)، "محمد جعفر محمدزاده" معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار سیتنا (30 اردیبهشت ماه سال جاری) با تاکید بر برنامههای حمایتی وزارت مطبوعش از پایگاههای خبری و اطلاع رسانی، تاکید کرد: به زودی برای این پایگاهها پروانهی فعالیت صادر میشود که این پروانه همچون پروانهی فعالیت روزنامهها به عنوان پروانهی شغلی و کاری این پایگاهها تلقی خواهد شد.
وی اضافه کرد: پروانهی فعالیتی که ارائه می شود همچون پروانهی فعالیت روزنامهها به عنوان پروانهی شغلی و کاری این پایگاههای خبری و اطلاع رسانی تلقی خواهد شد که این مراحل تا پایان سال 91 باید به انجام برسد و حتما همین طور خواهد شد.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامهی این گفتوگودر پاسخ به دیگر سوال خبرنگار سیتنا در مورد مجوزهای فعلی صادر شده برای پایگاه های خبری، گفته بود: این مجوزها فقط یک گواهی ثبت هستند، ولی طی این هفته اطلاعیهای صادر خواهد شد که کسانی که فعالیتهای ارتباط جمعی انجام می دهند موظف می شوند تا با حضور در وزارت ارشاد پروانهی فعالیت خود را دریافت کنند.
پس از این گفتوگو (31 اردیبهشت ماه سال جاری) اداره کل امور مطبوعاتی و خبرگزاریهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار اطلاعیهای در مورد ساماندهی سایتها و پایگاههای اطلاع رسانی، تاکید کرد: با عنایت به الحاق موضوع نشریات الکترونیکی به قانون مطبوعات و تصویب آیین نامه اجرایی آن در هیئت دولت، لازم است نسبت به ساماندهی و تطبیق وضعیت نشریات الکترونیکی با قانون مصوب، اقدام شود.
در این اطلاعیه تاکید شده بود که سایتها و پایگاه های اطلاع رسانی که به فعالیتهای خبری میپردازند؛ نشریه الکترونیکی محسوب میشوند و از مدیران نشریات الکترونیکی دعوت شده بود تا پایان شهریور امسال با مراجعه به اداره کل امور مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی و ارائه مدارک مورد نیاز، وضعیت خود را با شرایط قانونی صاحب امتیاز و مدیرمسوول درقانون مطبوعات، تطبیق دهند.
در این راستا دستاندرکاران سیتنا پس از پیگیریهای مستمر از مسوولان ذیربط با ساماندهی سایتهای خبری در معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد به پاسخی غیر از ثبت مدارک برای دریافت مجوز نشریهی الکترونیکی نرسیدند؛ این در حالی است که تاکنون صدها درخواست در نوبت دریافت مجوز نشریهی الکترونیکی قرار دارند و طبیعتا بررسی این تعداد درخواست به درازا خواهد کشید و همچنان سایتهای خبری در بلاتکلیفی به سر خواهند برد.
انتهای پیام
اخبار مرتبط:
وزارت ارشاد: مدیران نشریات الکترونیکی باید وضعیت خود را با شرایط قانون مطبوعات تطبیق دهند
افزودن دیدگاه جدید