مجازات نگهداری CDهای مستهجن و مبتذل چیست؟
به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا، مجموعه «آیا میدانید» با یادآوری برخی نکات حقوقی که با زندگی روزمره انسانها سر وکار دارد، تلاش خواهد کرد تا بر داشتههای حقوقی شما در این حوزه بیفزاید. بخش اول این مجموعه به این شرح است:
آیا میدانید؟
عوامل تولید، تکثیر و توزیع آثار سمعی و بصری مستهجن حسب مورد به مجازات مفسد فیالارض، حبس، شلاق، جزای نقدی، ضبط تجهیزات مربوطه و محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم میگردند.
آیا میدانید؟
نگهداری نوار، دیسکت و لوحهای فشرده مستهجن و مبتذل جرم بوده و دارنده به مجازات جزای نقدی و ضبط تجهیزات مربوطه محکوم میگردد.
آیا میدانید؟
عامل انتشار آثار مستهجن و مبتذل از طریق سایتهای کامپیوتری و بلوتوث به مجازات شلاق (۳۰ تا ۷۴ ضربه) و جزای نقدی (۱۰ تا ۵۰ میلیون ریال) و محرومیت از حقوق اجتماعی (۲ تا ۵ سال) محکوم میگردند.
آیا میدانید؟
برای ارسال و ابلاغ اظهار نامه می توانید به دفاتر مشخص در دادگستری یا ادارات ثبت اسناد مراجعه کنید.
آیا میدانید؟
هر کس میتواند قبل از طرح دعوا در مراجع قضایی حق خود را با ارسال اظهارنامه از دیگری مطالبه کند.
آیا میدانید؟
در صورت عدم طرح دعوا در مراجع قضایی میتوانید برای برابر با اصل نمودن مدارک و اسناد به ادارات ثبت اسناد و دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید.
آیا میدانید؟
برای شکایت از تصمیمات و دستورات مقامات دولتی و شهرداریها، باید به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید.
آیا میدانید؟
دادخواهی حق مسلم هر فرد است و هر کس می تواند به منظور دادخواهی به دادگاههای صالح مراجعه نماید.
آیا میدانید؟
در صورت مفقود نمودن چک باید فوراً موضوع را ابتدا به بانک مربوط و سپس به دادسرای عمومی و انقلاب اطلاع دهید.
آیا میدانید؟
در صورت مفقود شدن اسناد و مدارک در برخی موارد بدون مراجعه به مراجع قضایی میتوانید به سازمانها و ادارات مربوط مراجعه کنید؟ و در برخی دیگر نیز باید با مراجعه به کلانتری محل و سپس شوراهای حل اختلاف و دریافت معرفی نامه و اعلام مفقودی، نسبت به اخذ المثنی مدارک خود اقدام کنید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید