کدخبر :314565 پرینت
10 بهمن 1403 - 14:15

بهره‌مندی تعاونی‌ها از ظرفیت هوش مصنوعی در کسب‌وکارها

بر اساس ارائه مدل های مختلف تاثیر هوش مصنوعی در کسب و کارهای مختلف و همچنین حوزه نوآوری، نهادینه کردن موضوعات آموزشی در خصوص کاربردی نمودن هوش مصنوعی در کسب و کارهای مختلف بخش تعاون، اهمیت بسیار زیادی داشته و جزء اولویت های مهم قرار دارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، جلسه کمیسیون دانش بنیان، آموزش و بهره وری اتاق تعاون ایران با حضور اعضاء کمیسیون و معاون اقتصادی و کسب و کار اتاق تعاون ایران بصورت مجازی و حضوری برگزار شد

در این جلسه، ظرفیت های هوش مصنوعی در حوزه نوآوری،هم اندیشی و بررسی در خصوص بهره گیری از تعاونی های دانش بنیانی و آموزشی در جهت توانمندسازی تعاونی ها و معرفی و گزارشی از ظرفیت های مجموعه فعال در حوزه هوش مصنوعی در جهت تعامل با کمیسیون بررسی شد.

معاون اقتصادی و کسب و کار اتاق تعاون ایران در این جلسه، در خصوص ورود با تمام ظرفیت کمیسیون و پشتیبانی اتاق تعاون ایران در سه موضوع اساسی بخش تعاون تاکید کرد. بر این اساس، کمیسیون موظف شد بر اساس نیاز فعلی و ضرورت بخش تعاون کشور و توسعه مجموعه های تعاونی و همچنین ایجاد تعاونی ها با رویکرد دانش بنیانی؛ تدوین برنامه اجرایی برای ایجاد مرکز توانمندسازی کسب و کارهای تعاونی در راستای رسوخ فناوری در شرکت های تعاونی و ارتقاء شرکت های تعاونی جهت تولید محصول دانش بنیان و اخذ مجوز دانش بنیانی و همچنین افزایش کمی شرکت های تعاونی دانش بنیان همراه با توسعه کیفی محصولات تولیدی با احیاء و فعالسازی واحد تحقیق و توسعه تعاونی ها و تشکل های مرتبط تعاونی و برندینگ در برنامه ریزی و عمل کند.

همچنین با توجه به اهمیت موضوع هوش مصنوعی و کاربرد آن در توسعه کسب و کارها و خصوصا ظرفیت بسیار بالای کسب و کارهای مردم نهاد اقتصادی تعاون محور، یکی دیگر از مسائل و وظایف مهم کمیسیون ورود به حوزه هوش مصنوعی و تدوین برنامه ای مدون با هم افزایی سایر بخش های مرتبط حوزه هوش مصنوعی در کشور جهت ایجاد مرکزی تحت عنوان مرکز هوش مصنوعی اقتصاد مردم نهاد تعاونی، تعیین شد.

گفتنی است باتوجه به طرح مسائل مختلف در خصوص تاثیرگذاری بخش تعاون کشور در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور و بهره مندی شرکت های تعاونی از ظرفیت های ایجادی، ضرورت تدوین برنامه جامع زیست بوم نوآوری و فناوری بخش تعاون کشور با محوریت اتاق تعاون ایران در راستای ارائه نقش به بازیگران مختلف در بخش تعاون بر اساس ظرفیت، علاقمندی و توانمندی بخش مربوطه؛ جزء وظایف کمیسیون دانش بنیانی، آموزشی و بهره وری قرار گرفت.

در این نشست، با توجه به حضور نماینده معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ارائه گزارشی از وضعیت تعاونی های دانش بنیان کشور و برنامه های حمایتی در دستورکار معاونت تعاون؛ موضوع اهمیت حمایت از بخش دانش بنیانی تعاونی ها بر اساس سند توسعه بخش تعاون کشور مورد بررسی و گفتمان قرار گرفت.

همچنین بر اساس ارائه مدل های مختلف تاثیر هوش مصنوعی در کسب و کارهای مختلف و همچنین حوزه نوآوری، نهادینه کردن موضوعات آموزشی در خصوص کاربردی نمودن هوش مصنوعی در کسب و کارهای مختلف بخش تعاون، اهمیت بسیار زیادی داشته و جزء اولویت های مهم قرار دارد.

پیرو رایزنی های صورت گرفته، ایجاد مرکز توانمندسازی کسب و کارهای تعاونی در جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان تعاونی، ایجاد مرکز هوش مصنوعی اقتصاد مردم نهاد تعاونی در جهت بهره مندی و استفاده حداکثری تعاونی ها از ظرفیت هوش مصنوعی در کسب و کارها و همچنین توسعه مرکز در جهت تاثیرگذاری در کسب و کار تعاون محور هوشمند در سطح ملی و بین المللی و تدوین سند زیست بوم نوآوری و فناوری بخش تعاون کشور در راستای تاثیرگذاری تمامی بازیگران بخش تعاون کشور در توسعه اقتصاد دانش بنیان در سطح ملی و کسب جایگاه مناسب در اکو سیستم نوآوری و فناوری کشور به تصویب اعضا رسید.

همچنین مقرر شد، با توجه به مسئولیت کمیسیون در راستای توانمندسازی و رفع موانع تعاونی های دانش بنیان در سطح ملی، نسبت به بررسی و تدوین برنامه جهت مرتفع نمودن چالش های پیش روی تعاونی های دانش بنیان یا تعاونی فناور مستعد دریافت مجوز دانش بنیانی، در جلسات مختلف کمیسیون حتی در مراکز استان ها با همکاری ادارات کل و اتاق های تعاون استان ها اقدام شود. ایجاد پلتفرم های هوشمند با نگرش توسعه کسب و کارهای تعاونی نیز از مصوبات جلسه مذکور بود

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.