ممانعت از اخلال در امنیت روانی جامعه با حکمرانی قانونمند در فضای مجازی
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: حکمرانی قانونمند در فضای مجازی می تواند مانع از ایجاد ترس و اخلال در امنیت روانی جامعه شود و شرایط مناسبی برای استفاده مناسب از فضای مجازی را رقم بزند.
به گزارش سیتنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی فضای مجازی، عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده شهدا مبنی بر ضرورت حفظ امنیت روانی جامعه که ناظر بر حکمرانی در فضای مجازی مطرح شد، گفت: تمام کشورهای توسعه یافته جهان امروز امنیت ملی خود را چندبعدی تعریف کرده و امنیت پایدار را دنبال میکنند.
وی با بیان اینکه توصیه و تاکید مقام معظم رهبری بر حفظ امنیت روانی جامعه بر اساس توجه ایشان بر امنیت پایدار است، افزود: یکی از ابعاد مهم امنیت پایدار، بُعد امنیت روانی است که از طُرق مختلف از جمله فضای مجازی میتواند تهدید شود.
مقتدایی با بیان اینکه در همه جوامع توسعه یافته، حکومتها خود را ملزم به حفاظت از امنیت روانی جامعه میدانند، اظهار داشت: اگر امنیت روانی نباشد، جامعه به سمت امنیت پایدار نمی رود.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه فضای مجازی با روشهای مختلف میتواند به امنیت روانی جامعه کمک کند، خاطر نشان کرد: باید توجه کرد که اگر حکمرانی در فضای مجازی محقق نشود، فضای مجازی به یکی از عوامل ناامنی روانی در جامعه تبدیل خواهد شد و ضرورت رسیدن به امنیت پایدار، توجه به امنیت روانی در فضای مجازی است.
مقتدایی با بیان اینکه توصیهها و هشدارهای مقام معظم رهبری در حوزه فضای مجازی همواره ناظر بر حفاظت از امنیت روانی مردم بوده است، تاکید کرد: بدون حکمرانی در فضای مجازی نمیتوان انتظار تولید ناامنی در فضای مجازی را نداشت و قطعا برای اینکه برخی نتوانند از فضای مجازی برای توطئه علیه سلامت جامعه استفاده نکنند، باید بر فضای مجازی نظارت داشت و در آن فضا، حکمرانی قانونمند را دنبال کرد.
وی در پایان گفت: حکمرانی قانونمند در فضای مجازی می تواند مانع از ایجاد ترس و اخلال در امنیت روانی جامعه شود و شرایط مناسبی برای استفاده مناسب از فضای مجازی را رقم بزند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید