بیتوجهی به درخواست طلافروشها مبنی بر ایجاد تغییرات در سامانه جامع تجارت
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت: طی جلساتی که برگزار شد، قرار بود یکسری اصلاحات در سامانه جامع تجارت انجام شود، اما هیچگونه تغییری در این سامانه صورت نگرفته و از هفتم فروردین ماه استفاده از این سامانه را لازمالاجرا کردهاند و اعتراضات طلافروشها به همین دلیل است.
به گزارش سیتنا، موضوع اجرای سامانه جامع تجارت در روزهای اخیر همانند سال گذشته اعتراض و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای بزرگ دادوستد طلا در شهرهایی نظیر تهران و تبریز را به همراه داشته است.
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران علاوه بر تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در پایتخت، در مورد بیتوجهی به درخواست طلافروشها مبنی بر ایجاد تغییرات در سامانه جامع تجارت صحبت کرد.
الزام به اجرای سامانه جامع تجارت از ابتدای سال گذشته اعتراضهای جستهگریخته این صنف را در سراسر کشور در برهههای زمانی مختلف به همراه داشته است؛ در جریان راهاندازی و اجرای این سامانه در مقطعی از سال ۱۴۰۲ حسابهای بانکی برخی از فعالان صنف طلا بسته شد.
بعد از کشمکشهای فراوان، فعالان این صنف ملزم به اجرای سامانه تجارت از هفتم فروردین امسال شدند که در روزهای اخیر بار دیگر اعتراضات و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای طلا در شهرهای بزرگ را به دنبال داشته است.
سامانه جامع تجارت بدون اصلاحات لازمالاجرا شد
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران با تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در تهران گفت: «فعالان صنفی به اجرایی شدن مجدد سامانه جامع تجارت و بیتفاوتی به درخواستهایی که صنف طلا درباره ایجاد اصلاحات در مساله مذکور داشتهاند اعتراض دارند؛ زیرا بعد از گذشت سه ماه هیچ تغییری حاصل نشده است.»
او با اشاره به اینکه به طور رسمی اعلام شده اجرای سامانه جامع تجارت بیکموکاست لازمالاجراست اظهار کرد: «طلافروشها نیز نسبت به بیتوجهی به اعتراضاتشان و اصلاح نشدن مواردی از این سامانه واکنش نشان دادهاند.»
بذرافشان تاکید کرد: «در خصوص شرایط صنف طلا و چرخه تولید و توزیع، جلسات متعددی برگزار شده است؛ زیرا در بسیاری از مسائل این سامانه برای صنف طلا قابل اجرا نیست.»
اعتراض از ترس دریافت مالیات بر عایدی
بذرافشان موضوع ثبت سرمایه در سامانه جامع تجارت را غیرقابل اجرا دانست و افزود: «صنعت و صنف طلا و جواهر فرایند خاصی در چرخه تولید و توزیع دارد. علاوه بر این، بسیاری از فعالان صنفی بابت دریافت احتمالی مالیات بر عایدی در آینده نگراناند و این موضوع باعث شده به اجرایی شدن مجدد این سامانه واکنش نشان دهند.»
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: «طی جلساتی که برگزار شد، قرار بود یکسری اصلاحات انجام شود اما هیچگونه تغییری در این سامانه صورت نگرفته و از هفتم فروردین استفاده از این سامانه را لازمالاجرا کردهاند و اعتراضات کسبه این صنف به همین دلیل است.»
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید