حمایت معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد از رویدادهای ابتکاری فناورانه برای مقابله با شیوع اخبار جعلی
معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در شرایط کنونی متاسفانه در رسانههای اصلی و مطرح دنیا هم با اخبار جعلی در خصوص خودمان مواجهیم، که در این خصوص به نظر میرسد در عین نیازمندی به تبیین و روشنگری و ارسال تکذیبیه و اقدامات حقوقی لازم، در زمینههای فنی و تکنیکال نیز به ابتکار عملهای خلاقانه نیاز داریم و از اقدامات مبتکرانه در این زمینه حمایت میکنیم.
به گزارش سیتنا، بیست وچهامین جلسه «کارگروه اجرایی الزامات پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات، اخبار و محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» با حضور نماینده دستگاههای عضو در ساختمان معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی برگزار شد.
فرشاد مهدیپور گفت: در شرایط کنونی متاسفانه در رسانه های اصلی و مطرح دنیا هم با اخبار جعلی در خصوص خودمان مواجهیم که در این خصوص به نظر می رسد در عین نیازمندی به تبیین و روشنگری و ارسال تکذیبیه و اقدامات حقوقی لازم می بایست در زمینه های فنی و تکنیکال نیز به ابتکار عمل های خلاقانه نیاز داریم و از اقدامات مبتکرانه در این زمینه حمایت می کنیم.
مهدی پور صرف پاسخ و روشنگری را برای مقابله با اخبار خلاف واقع کافی ندانست و گفت: با زمینه های هوش مصنوعی می بایست ظرفیت پخش بالای محتوای رسانه ای و تعدد بی شمار رسانه ها و صفحات را در نظر گرفت برای جلوگیری از شیوع ویروسی خبرهای غلط از آن بهره گیری کرد.
معاون امور مطبوعاتی همچنین از حضور فعالانه نمایندگان دستگاه ها در کارگروه مقابله با اخبار خلاف واقع در فضای مجازی تشکر کرد و گفت: اقدامات عملیاتی دستگاه ها در زمینه کنترل شیوع خبرهای غلط و نیز اقدامات ترویجی برای افزایش آگاهی های رسانه ای عموم مردم می بایست در اولویت باشد.
در این جلسه گزارش اقدامات دستگاه ها، در حوزه رصد و پایش و رسیدگی به اخبار خلاف واقع، ارائه و در خصوص وجوه مختلف همکاری دستگاه ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید