کدخبر :319438 پرینت
21 اردیبهشت 1404 - 08:46

تلاش امارات برای گنجاندن هوش مصنوعی در برنامه‌های درسی

بسیاری از کشورها، از جمله امارات متحده عربی، گام‌های پیشگیرانه‌ای برداشته‌اند که هوش مصنوعی را به عنوان یک برنامه درسی در نظام آموزشی مدارس دولتی، از مهدکودک تا کلاس دوازدهم، از سال تحصیلی بعدی ۲۰۲۵-۲۰۲۶، قرار دهند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، توانمندسازی نسل جوان با هوش مصنوعی به یک نیاز فوری و گامی استراتژیک برای هر کشوری که به دنبال دستیابی به توسعه و رفاه پایدار است، تبدیل شده است.

بر اساس این واقعیت، جهان شاهد روند رو به رشدی به سمت گنجاندن هوش مصنوعی در برنامه‌های درسی آموزشی در سطوح مختلف تحصیلی است. بسیاری از کشورها، از جمله امارات متحده عربی، گام‌های پیشگیرانه‌ای در این زمینه برداشته‌اند که هوش مصنوعی را به عنوان یک برنامه درسی در نظام آموزشی مدارس دولتی، از مهدکودک تا کلاس دوازدهم، از سال تحصیلی بعدی ۲۰۲۵-۲۰۲۶، شامل خواهد کرد.

چین یکی از برجسته‌ترین کشورهایی است که استراتژی بلندپروازانه‌ای را برای آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی اتخاذ کرده است. در سال ۲۰۱۸، این کشور اجرای برنامه‌های درسی هوش مصنوعی را در ۴۰ مدرسه نمونه آغاز کرد، ۱۴ برنامه درسی مورد تأیید وزارت آموزش و پرورش را تدوین کرد و ۵۰۰۰ معلم متخصص را آموزش داد.

در ماه مارس، مقامات آموزشی پکن از گنجاندن دوره‌های هوش مصنوعی در برنامه‌های درسی مدارس ابتدایی و متوسطه از سال تحصیلی آینده خبر دادند. آن‌ها خاطرنشان کردند که مدارس در هر سال تحصیلی حداقل هشت ساعت درس هوش مصنوعی را به عنوان دروس مستقل یا ادغام‌شده در دروس موجود مانند فناوری اطلاعات یا علوم اختصاص خواهند داد.

کره جنوبی نیز به نوبه خود، هوش مصنوعی را به عنوان یک موضوع جدید در برنامه درسی دبیرستان خود در سال ۲۰۲۲ پذیرفت و سپس از امسال آموزش آن را به برنامه‌های درسی مهدکودک، دبستان و راهنمایی گسترش داد تا آمادگی برای آینده‌ای دیجیتال را افزایش دهد.

کره جنوبی یک برنامه درسی تدوین کرده است که برنامه‌نویسی، اصول اولیه هوش مصنوعی، کاربرد هوش مصنوعی و اخلاق هوش مصنوعی را پوشش می‌دهد. همچنین اقداماتی انجام داده است تا کالج‌های آموزش عالی تا سال ۲۰۲۵ برنامه‌های بازآموزی هوش مصنوعی را برای تقریباً ۵۰۰۰ معلم ارائه دهند.

در همین زمینه، تجربه فنلاند در ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های درسی آموزشی، با تمرکز بر آموزش جامع برای همه گروه‌های سنی و ترکیب جنبه‌های نظری و عملی، در سطح جهانی نمونه است.

آزمایش فنلاند با ابتکاری از سوی دانشگاه هلسینکی آغاز شد که در سال ۲۰۱۸ یک دوره آنلاین رایگان در مورد هوش مصنوعی راه‌اندازی کرد. بیش از ۱ درصد از جمعیت فنلاند در این دوره ثبت‌نام کرده‌اند که از آن زمان به ۲۲ زبان ترجمه شده است.

در سال ۲۰۲۱، فنلاند از طریق یک برنامه آزمایشی در چندین مدرسه، هوش مصنوعی را وارد آموزش ابتدایی کرد و بر مفاهیم اساسی هوش مصنوعی و تأثیر فناوری بر جامعه تمرکز کرد.

سنگاپور با موفقیت به یک قطب جهانی برای ارائه برنامه‌های مطالعاتی بسیار پیشرفته هوش مصنوعی تبدیل شده که نظریه‌های مدرن را با کاربردهای عملی ترکیب می‌کند و بر یادگیری ماشین، رباتیک و تجزیه و تحلیل کلان‌داده تمرکز دارد.

سنگاپور دارای تعدادی دانشگاه معتبر است که برنامه‌های تخصصی در زمینه هوش مصنوعی ارائه می‌دهند و با رتبه‌بندی‌های جهانی پیشرفته و مشارکت‌های قوی با بخش فناوری متمایز می‌شوند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.