کدخبر :280509 پرینت
25 اردیبهشت 1402 - 12:12

مدیر مخابرات منطقه تهران به سیتنا پاسخ داد: قطع تلفن ثابت برخی مشترکان به دلیل قطعی برق

مدیر مخابرات منطقه تهران پیرامون دلیل قطعی‌های تلفن ثابت در برخی مناطق تهران به سیتنا گفت: تعدادی مراکز تلفن کوچک در کنار خیابان‌ها مستقر کرده‌ایم و شرکت برق در برخی موارد به دلیل بدهی برق آنها را قطع کرده است و یا به دلیل قطع برق معمول، این قطعی‌ها در تلفن‌های ثابت شهروندان رخ داده است. دلیل دیگر قطعی تلفن‌های ثابت سرقت‌های متعدد در مراکز تلفن است.

متن خبر

مهندس سیدعلی ملک‌جعفریان در نشست خبری امروز (۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲) که همزمان با هفته ارتباطات برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا پیرامون دلیل قطعی‌های تلفن ثابت در برخی مناطق تهران، گفت: تعدادی مراکز تلفن کوچک در کنار خیابان‌ها مستقر کرده‌ایم و شرکت برق در برخی موارد به دلیل بدهی برق آنها را قطع کرده است و یا به دلیل قطع برق معمول، این قطعی‌ها در تلفن‌های ثابت شهروندان رخ داده است. دلیل دیگر قطعی تلفن‌های ثابت سرقت‌های متعدد در مراکز تلفن است.

مدیر مخابرات منطقه تهران پیرامون دلیل زمان‌بر بودن انتقال اشتراک سرویس اینترنت مشترکان از یک سرویس دهنده به سرویس دهنده دیگر هم گفت: طبق قوانین رگولاتوری این زمان باید به 24 ساعت کاهش یابد و علت این موضوع این است که FCP ‌ها باید اینترنت افراد را در سامانه سازمان رگولاتوری آزاد کنند و تخلیه مشترک را در این سامانه ثبت کنند.

مدیر مخابرات تهران، تاکید کرد: علت دیگر زمان‌بر شدن انتقال اینترنت از سایر FCPها به سرویس شرکت مخابرات هم تلاش‌های پایانی این شرکت‌ها برای نگه داشتن مشتریان است و نظارت بر این موضوع بر عهده رگولاتوری است.

همچنین ملک‌جعفریان در این نشست، اظهار کرد: توسعه شبکه فیبرنوری ضرورت دارد و در این راستا شرکت مخابرات ایران طرح نجما را کلید زده است. در حال حاضر هر هفته یک بخش از استان تهران افتتاحیه داریم.

مدیر مخابرات منطقه تهران، گفت: خریدهای مخابراتی، خریدهای ارزی هستند و قیمت فعلی فیبرنوری مخابرات در مقایسه با اپراتورهای جهانی بسیار کمتر است و در همین جهت به دنبال افزایش قیمت فیبرنوری هستیم و با توجه به تورم موجود در کشور باید منتظر تصمیم گیری دولت در این خصوص باشیم.

ملک‌جعفریان، تاکید کرد: هزینه اتصال هر پورت فیبرنوری برای آماده سازی در یک منزل، 2.5 تا 3 میلیون تومان است.

وی، خاطرنشان کرد: تاکنون ۸.۰۱۲ تعداد ساختمان و ۱.۶۳۰.۰۰۰ تحت پوشش فیبرنوری در استان تهران قرار گرفته اند و ۱۵ هزار کیلومتر فیبرنوری در تهران مستقر شده است.

مدیر مخابرات منطقه تهران، افزود: ۹۸ درصد نرم افزارها برای ثبت سفارش فیبرنوری آماده به کار هستند و به صورت آنلاین می توان مشخص کرد که منطقه ای برای دریافت فیبرنوری مشمول خواهند بود یا خیر.

ملک‌جعفریان، بیان کرد: در برنامه آینده ما این است که مشمول بودن مناطق برای بهره مندی از فیبرنوری را از طریق پیامک اطلاع رسانی کنیم.

وی، اشاره کرد: شهروندان تهرانی از طریق شماره های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۰ نیز می توانند درخواست خود برای برخورداری از فیبرنوری را اعلام کنند و ظرف یک هفته از بخش فروش به مناطق اعزام می شوند و در صورت مشمول بودن، با هماهنگی با هیئت مدیره ساختمان مدنظر، راه اندازی فیبرنوری برای آنها در کمتر از دو ماه محقق خواهد شد که تمامی این موارد ذکر شده تحت مدیریت شرکت مخابرات است و فیبر تا درب منزل نیز برای آنها رایگان خواهد بود.

انتهای پیام

خبرنگار: فرزانه احمدی منش

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.