کدخبر :265988 پرینت
18 بهمن 1400 - 17:52

زارع‌پور: شرکت مخابرات به بخش خصوصی میدان دهد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی و شرکت‌های ارائه دهنده ارتباطات ثابت (FCPها) برای فعالیت میدان دهد و از ظرفیت‌ آنها برای توسعه سریع ارتباطات ثابت در کشور استفاده کند.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های شرکت مخابرات ایران با سرمایه‌گذاری بالغ‌بر دو هزار میلیارد تومان به مناسبت دهه فجر، ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس بابیان اینکه امروزه زندگی بدون ارتباطات و فناوری اطلاعات غیرقابل‌باور است، گفت: در چنین شرایطی راهبرد دولت سیزدهم استفاده از این فناوری راهبردی به‌عنوان یک فرصت است تا کارآمدی نظام اداری را ارتقا دهد و کارها برای مردم تسهیل شود.
وی افزود: بنابراین دولت سیزدهم به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نگاهی فرصت‌ساز و ایجابی دارد و زیرساخت استفاده از این ابزار هم شبکه ملی اطلاعات است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به سیاست‌گذاری‌های کلان برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات، بابیان اینکه این شبکه از دو بال اصلی ارتباطات پرسرعت و باکیفیت و توسعه خدمات فناورانه‌پایه برخوردار است، گفت: برای تحقق بال نخست و دستیابی به شبکه پرسرعت و باکیفیت، راه‌اندازی ۲۰ میلیون پورت پرسرعت مبتنی بر فیبرنوری هدف‌گذاری شده است.

[node:title]
وی بابیان اینکه در بال دوم شبکه ملی اطلاعات توسعه خدمات فناورانه‌پایه در دستور کار قرار دارد، گفت: ما باید برای تسهیل زندگی مردم انواعی از خدمات  فناورانه‌پایه را راه اندازی کنیم، بنابراین تلاش خواهیم کرد در سه بخش خدمات دولت الکترونیکی، خدمات غیردولتی مرتبط با کسب‌وکارها و خدمات پایه‌ کاربردی مرتبط با شبکه ملی اطلاعات نیازهای مردم را بر بستر شبکه ارتباطی پرسرعت و باکیفیت تأمین کنیم تا مردم طعم شیرین استفاده از فناوری را بچشند.
زارع‌پور افزود: البته برای تحقق این خواسته بال نخست یعنی ارتباطات پرسرعت و باکیفیت نقش کلیدی دارد و بر همین اساس با جدیت توسعه ارتباطات ثابت را دنبال می‌کنیم.
وی ادامه داد: در اغلب کشورهای پیشرفته نسبت استفاده از ارتباطات ثابت به همراه کاملاً برعکس کشور ماست و مردم در آن کشورها عمدتاً از شبکه ارتباطی ثابت استفاده می‌کنند. اما در کشور ما استفاده حداکثری از شبکه ارتباطی همراه سبب افزایش فشار به این شبکه و کاهش کیفیت ارتباطی شده است. بنابراین برای حل این مشکل باید توسعه شبکه ارتباطی ثابت را در دستور کار قرار دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بابیان اینکه رتبه ایران در سرعت و کیفیت شبکه ارتباطات ثابت در جهان ۱۴۰ است گفت: این رتبه نشان می‌دهد مسیری که درگذشته طی شده درست نبوده است و شرکت مخابرات ایران با آسیب‌شناسی مسیر گذشته می‌تواند در پروژه راهبردی توسعه شبکه ارتباطی ثابت، نقش کلیدی ایفا کند. البته شرکت مخابرات باید به بخش خصوصی میدان دهد و از ظرفیت شرکت‌های خصوصی استفاده کند. درعین‌حال باید سبد خدمات این شرکت هم تنوع پیدا کند.

[node:title]
وی با بیان اینکه همه اقدامات در مسیر توسعه خدمات باید معطوف به نتیجه باشد گفت: مردم باید شاهد افزایش شاخص‌های کیفی باشند و کاری کنیم که گله و شکایت‌هایشان نسبت به‌سرعت و کیفیت خدمات ارتباطی کاهش پیدا کند.
زارع‌پور در ادامه خطاب به نمایندگان مجلس تأکید کرد: امیدواریم نمایندگان محترم موانعی که در لایحه بودجه ۱۴۰۰ در مسیر توسعه ارتباطات کشور گذاشته شده، از جمله عدم‌ اصلاح تعرفه‌ها را بردارند. تنها حوزه‌ای که مطابق قانون اجازه افزایش تعرفه‌ها را ندارد حوزه ارتباطات است. این در حالی است که هزینه‌ها به‌شدت نسبت به دو سال قبل افزایش پیدا کرده و طبیعتاً اگر درآمد ثابت بماند توسعه این بخش دچار مشکل می‌شود.

انتهای پیام

خبرنگار: فرزانه احمدی منش

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.