الزام تشکیل اتاق اندیشهورزی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: تشکیل اتاق فکر و اندیشهورزی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی الزامی است و برای نیل به اهداف مد نظر در خصوص این مرکز باید نظرات مدیران عالی دستگاههای فرهنگی کشور برای تقویت نقش پیشرانی مرکز در وزارتخانه و تنظیم تفاهمنامه همکاری مشترک با سایر بخشهای وزارتخانه مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش سیتنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در نشستی صمیمی با رییس و جمعی از مدیران مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، ضمن استماع گزارشی از فعالیتها و برنامههای این مرکز، نکات و راهکارهایی را به منظور بهبود فعالیتها و برنامههای پیش رو برشمرد.
وی گفت: این دیدار در واقع تأکید بر استمرار فعالیت های مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی است و در ادامه مسیر باید برنامههایی برای تقویت آن به عنوان پیشران وزارتخانه داشته باشیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر لزوم تقویت نگاه تمدنی نظام اسلامی به عنوان غایتی که حاکمیت اسلامی برای خود ترسیم کرده است، گفت: باید شرایطی فراهم شود تا هدف گذاری سبک زندگی با نگاه آرمانی نظام که منجر به ظهور منجی میشود، همسو باشد.
وزیر فرهنگ با اشاره به برنامهها و فعالیتهای مرکز، بر ارتقای سامانههای ایجاد شده و پیگیری برنامه تحولی وزارتخانه برای پیشبرد اهداف این مرکز تاکید کرد.
وی همچنین ترویج و گسترش فعالیتها و برنامههای نوآورانه مرکز مانند پویشهای تولید محتوا، نشر آثار فاخر سواد رسانهای و برنامههای آموزشی ویژه مدیران و کارشناسان را خواستار شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در ادامه، با قدردانی از فعالیت های انجام شده، بر لزوم تشکیل اتاق فکر و اندیشهورزی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی تاکید کرد و افزود: برای نیل به اهداف مد نظر در خصوص این مرکز باید نظرات مدیران عالی دستگاههای فرهنگی کشور برای تقویت نقش پیشرانی مرکز در وزارتخانه و تنظیم تفاهمنامه همکاری مشترک با سایر بخشهای وزارتخانه مورد توجه قرار گیرد.
همچنین در ابتدای این نشست، محمدرضا بهمنی رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی «رویکرد تمدنی» را رویکردی جامع برای تعیین الگوی مواجهه دستگاههای فرهنگی با تحولات فضای مجازی توصیف کرد و گفت: ما در این مرکز با اتخاذ چنین رویکردی و برای ارتقای نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی، افق حرکت را «پیشرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی» تعریف کردهایم.
بهمنی توسعه کاربست فناوریهای فرهنگی، جریانشناسی و جریانسازی فرهنگی، تولید و نشر محتواهای ارزشی و انقلابی، توسعه پلتفرمهای فرهنگی، هنری و رسانهای، اعتلای الگوی سبک زندگی اسلامی ایرانی با توجه به تحولات فضای مجازی و اعتلای جایگاه حکمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی را به عنوان اهم ابعاد پیشرانی این مرکز در وزارتخانه برشمرد.
در ادامه این نشست معاونان و مدیران بخشهای مختلف مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی اهم شاخصهای عملکردی مجموعه خود را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه دادند.
وزیر فرهنگ در پایان این دیدار، از استودیوی تولید محتوای مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی بازدید کرد.
یادآور میشود در این نشست، که معاون امور مطبوعاتی و سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارتخانه نیز حضور داشتند، بر تقویت همکاریهای چند جانبه برای تقویت حضور رسانهای و نقش وزارتخانه در حوزه رسانههای نوین و سواد رسانهای، تبلیغات در فضای مجازی و مقابله با اخبار جعلی نیز تأکید شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید