معرفی سه چاشنی که عمر انسان را بیشتر می کنند
استفاده از برخی چاشنی ها و ادویه ها می تواند خطر ابتلا به سرطان، دیابت و سایر بیماری ها را کاهش دهد و در نتیجه طول عمر را افزایش دهد.
به گزارش ایران پژواک، جسیکا نیبز، در مقالهای سه مکمل طبیعی را فهرست کرده که خواص مفیدی دارند و به محافظت از بدن در برابر بیماری های جدی کمک می کنند. اولین چاشنی در این لیست زردچوبه است که ممکن است به کاهش خطر سرطان و بیماری های مرتبط با بالا رفتن سن کمک کند.
در این مقاله آمده است: زردچوبه میتواند با مهار پراکسیداسیون لیپیدی عمر را طولانیتر کند و همچنین فعالیت آنتیاکسیدانی را افزایش میدهد.
در یک مطالعه، بیمارانی که 4 گرم از این گیاه را در ماه مصرف می کردند، 40 درصد کاهش آسیب روده بزرگ را مشاهده کردند که می تواند منجر به سرطان شود.
چاشنی بعدی در این لیست دارچین است. این به کاهش سطح قند خون در دیابت نوع 2 و کاهش التهاب کمک می کند.
وی نوشت: "یک مطالعه نشان داد که عصاره دارچین می تواند تکثیر سلول های سرطانی را کاهش داده و باعث مرگ آنها شود."
اسانس دارچین در برابر تومورها نیز موثر است.
چاشنی مفید دیگر مریم گلی است. این چاشنی به بهبود عملکرد مغز و حافظه کمک می کند، که به ویژه در آلزایمر مهم است. مریم گلی برای پیشگیری از بیماری قلبی نیز مفید است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید