پلیس فتا پیرامون کلاهبرداریهای انتخاباتی در فضای سایبری هشدار داد
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا، گفت: شهروندان خبرها و رویدادهای مربوط به انتخابات را باید از طریق رسانههای رسمی پیگیری کرده و داوطلبان نیز برای انجام تبلیغات در موعد قانونی باید از بسترهایی که در قانون مشخص شده استفاده کنند.
به گزارش سیتنا، سرهنگ علیمحمد رجبی در گفتوگو با ایسنا، گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر بستر و فرصتی برای انجام اقدامات مجرمانه خود استفاده میکنند و در این راستا نیز با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات ممکن است کلاهبرداران به بهانههای مختلف اقدام به کلاهبرداری از هموطنان میکنند.
وی ادامه داد: از جمله مواردی که ممکن است کلاهبرداران با سوءاستفاده از آن اقدام به انجام اقدامات مجرمانه کنند کلاهبرداری با ترفند ایجاد اپلیکیشنهای انتخاباتی در پوشش تبلیغ و ارسال آن در شبکههای اجتماعی گوناگون است. سودجویان میتوانند با این حربه از بعضی از نامزدهای انتخابات به خصوص داوطلبان انتخابات شوراها که تعداد زیادی دارند کلاهبرداری کنند.
رجبی ادامه داد: تحریک افراد به دانلود و نصب برخی نرم افزارها با عنوان اخبار انتخابات و ... نیز از جمله مواردی است که میتواند منجر به مجاب کردن افراد برای استفاده از نرم افزارهای جعلی و مخرب شود.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا با بیان اینکه یکی دیگر از شگردهای کلاهبرداران سایبری راهاندازی گروههایی در شبکههای اجتماعی و دعوت از کاربران برای افزودن مخاطب و جذب فالور است، گفت: این گروهها که با عنوان "اد بزن، پول بگیر" نیز شناخته میشوند و این طور به کاربران خود القاء میکند که در ازای دعوت تعداد مشخصی کاربر به گروه، مبالغی به حساب آنان واریز میشود در حالی که اینطور نیست و حتی ممکن است از اطلاعات کاربران نیز سواستفاده شود.
وی در پایان تاکید کرد که شهروندان خبرها و رویدادهای مربوط به انتخابات را باید از طریق رسانههای رسمی پیگیری کرده و داوطلبان نیز برای انجام تبلیغات در موعد قانونی باید از بسترهایی که در قانون مشخص شده استفاده کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید