ایجاد بستر اصلی انتقال در شبکهی ملی اطلاعات با بومیسازی تجهیزات انتقال فیبرنوری در پژوهشگاه ICT
یک عضو هیاتعلمی گروه ارتباطات نوری پژوهشکده فناوری ارتباطات پژوهشگاه ICT، ضمن اشاره به آخرین وضعیت پروژه بومیسازی تجهیزات انتقال فیبر نوری، تاکید کرد: به محض تحقق بومیسازی این تجهیزات، بستر اصلی انتقال در شبکه ملی اطلاعات فراهم میشود.
به گزارش سیتنا، مهندس علی امامی، مجری پروژهی بومیسازی تجهیزات انتقال فیبرنوری در خصوص این پروژه، گفت: در سند برنامه ششم توسعه در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، «تولید تجهیزات شبکه مبتنی بر IP» با سرمایهگذاری مشترک با بخش خصوصی، بهعنوان یکی از کالاهای راهبردی مورد تأکید قرار گرفته است.
وی، افزود: از طرفی بومیسازی سیستمهای انتقال نوری پرظرفیت در زمره پروژههای اقتصاد مقاومتی برای افزایش سطح دسترسی کاربران نهایی به شبکه ملی اطلاعات، قرار دارد.
امامی، ادامه داد: در این راستا معاونت محترم برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، انجام پروژه «پژوهش و تولید نمونه تجهیزات شبکه انتقال مبتنی بر فیبر نوری با ظرفیت ۱۰۰Gbps» با استفاده حداکثری از توان بخش خصوصی را به پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات واگذار کرده است.
مجری پروژه بومیسازی تجهیزات انتقال فیبر نوری، خاطرنشان کرد: این پژوهشگاه در راستای انجام این ماموریت، پروژه «طراحی و ساخت سیستمهای انتقال نوری POTN با قابلیت ROADM تا نرخ بیت ۱۰۰G» را با مشارکت ۵۰ درصدی با بخش خصوصی به تصویب رساند.
به گفته امامی، تیم فنی داخل پژوهشگاه همچنین فعالیت خود بر روی آمادهسازی نرمافزار صفحه کنترل مبتنی بر T-SDN را انجام داده و نسخه اولیه آن را نیز تهیه کرده است.
عضو هیاتعلمی گروه ارتباطات نوری پژوهشکده فناوری ارتباطات پژوهشگاه ICT، تأکید کرد: بومیسازی تجهیزات انتقال فیبر نوری در شرایط تحریم از اهمیت بسزایی برای ایجاد ارتباط پایدار و امنیت ارتباطات کشور برخوردار است و بستر اصلی انتقال در شبکه ملی اطلاعات را فراهم میکند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید