دانشمند سابق ناسا: یوفوها وجود دارند
اگرچه هیچ شواهد علمی مبنی بر وجود بیگانگان وجود ندارد، اما یک دانشمند سابق ناسا معتقد است که آنها وجود دارند و دانشمندان میبایست درباره آنها مطالعه کنند.
به گزارش ایسنا، در 28 ژوئن، دانشمند سابق ناسا مقالهای را منتشر کرد که در آن معتقد بود یوفوها وجود دارند و از جامعه علمی درخواست کرده بود تا به مطالعه درباره آنها بپردازند. او این مقاله را به مناسبت «روز جهانی یوفو» در دوم ژوئیه منتشر کرد.
«کوین ناث» (Kevin Knuth)، استاد فیزیک «دانشگاه ایالتی نیویورک» (SUNY) دو داستان درباره وجود زیست فرازمینیها گفت. اولین داستان او به سال 2002 باز میگردد زمانیکه در یک کنفرانس ناسا یک شرکت کننده در این باره به او گفت: شما هیچ دلیل قطعی مبنی بر وجود بیگانگان ندارید و داستان دوم او زمانی که او در سال 1988 فارغ التحصیل شده بود، رخ داد. زمانی که استاد فیزیک او گفت که یوفوها حاصل منهدم کردن موشکهای هستهای نیروی هوایی هستند، اما در آن زمان ناث حرفهای او را باور نداشت. اما چند سال بعد، او هنگام گوش دادن به یک فایل ضبط شده از یک کنفرانس مطبوعاتی مقامات نیروی هوایی که درباره این موضوع صحبت میکردند، نظرش تغییر کرد.
ناث معتقد است که شواهدی وجود دارد که از نظریه مبنی بر وجود بیگانگان، حمایت میکنند. او تخمین میزند که به طور بالقوه حدود 10 ها هزار «تمدن هوشمند» (intelligent civilizations) در کهکشان وجود دارد. اما به رغم سن این کهکشان، هیچ مدرک متقاعد کنندهای از مواجهه با یوفوها وجود ندارد.
ناث معتقد است که بسیاری از دولتها از صحبت درباره این موضوع جلوگیری میکنند اما شواهد کافی وجود دارد که آنها وجود دارند و باید یک مطالعه علمی را آغاز کنند.
وی افزود: من معتقد هستم که موضوع یوفوها در جامعه علمی به عنوان تابو محسوب میشود و شک و تردید درباره یوفوها به یک دستورالعمل دینی تبدیل شده است و این شک وتردید ها اغلب علم را خدشه دار میکنند.
ناث گفت: اسنادی مبنی بر مشاهده یوفوها از طریق تلسکوپ، وجود دارد. او گفت که همه این مشاهدات به دهه 1700 بازمیگردند اما در سال 2017، دولت شیلی فیلم هایی نیز از یک یوفو نیز منتشر کرد.
وی همچنین گفت که تعداد زیادی از کشورها از جمله کانادا، فرانسه، اکوادور و انگلیس فایلهایی از وجود یوفوها دارند. حتی من باور دارم مواردی نیز وجود دارد که ایالات متحده برای تحقیق روی بیگانگان بودجه صرف کرده است اما برخی از یافتههای آنها هنوز از حالت محرمانه خارج نشده اند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید