کدخبر :205774 پرینت
09 دی 1396 - 16:32

برگزاری جلسه ارزیابی تاب‌آوری دستگاه‌های ارتباطی بانکی در زمان بحران

رییس سازمان فناوری اطلاعات، ارزیابی و جمع‌بندی وضعیت موجود زیرساخت‌های ارتباطی بانکی در سرورهای اصلی و پشتیبان به‌منظور بهبود وضعیت ارتباطی در شرایط بحرانی از اولویت‌های مهم و ضروری دانست و گفت: بانک‌ها برای ایجاد مسیرهای ارتباطی پشتیبان نیازمندی‌های خود از سوی وزارت ارتباطات و اپراتورها را اعلام کنند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، جلسه ارزیابی تاب‌آوری دستگاه‌های ارتباطی بانکی در زمان بحران در سازمان فناوری اطلاعات برگزار شد.

رسول سراییان رییس سازمان فناوری اطلاعات، در همین مورد گفت: این جلسه به‌منظور بررسی چالش‌ها، نیازمندی‌ها و توانمندی‌های سیستم‌های ارتباطی و زیرساخت‌های موجود بانک‌ها و همچنین ارایه راهکارها و پیشنهاد‌ها به‌منظور ارتقا، تداوم و بهبود سرویس‌دهی در شرایط بحرانی در سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

وی با اشاره به‌ تاکیدات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به برگزاری جلسات هماهنگی با حضور نمایندگان IT بانک‌های دولتی، افزود: لزوم آمادگی و پشتیبانی ارتباطی بانک‌ها در زمان بحران و بروز سوانح طبیعی یکی از دغدغه‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

سراییان با اشاره به ایجاد مسیرهای ارتباطی جایگزین و پشتیبانی امن در زمان بحران و پس از بحران، اظهار کرد: ارزیابی و جمع‌بندی وضعیت موجود زیرساخت‌های ارتباطی بانکی در سرورهای اصلی و پشتیبان به‌منظور بهبود وضعیت ارتباطی در شرایط بحرانی از اولویت‌های مهم و ضروری است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با استماع مشکلات بانک‌ها در خصوص ایجاد سرویس‌های ارتباطی در مواقع بحران از قبیل هزینه بالای ایجاد مراکز پشتیبانی امن و همچنین نبود دستورالعمل واحد برای ایجاد این مراکز، تصریح کرد: بانک‌ها برای ایجاد مسیرهای ارتباطی پشتیبان نیازمندی‌های خود از سوی وزارت ارتباطات و اپراتورها را اعلام کنند.

وی ارتباط بانکی بین مراکز اصلی، پشتیبان و مراکز  DR موسوم به Disaster Recovery  و لزوم برقراری ارتباط در شرایط بحرانی را از اولویت های مهم این حوزه دانست و افزود: بانک‌ها در بحث سیستم‌های ارتباطی باید امکانات و توانمندی‌های موجود  و وضعیت مطلوب خود را به سازمان فناوری اطلاعات ایران ارسال کنند.

رییس سازمان فناوری اطلاعات، با اعلام اینکه در فاز بعدی بانک ها برنامه‌ریزی‌های خود در زمینه ایجاد مراکز  DRو ظرفیت‌های در نظر گرفته‌ شده برای این مراکز را به ما اعلام کنند، گفت: چرا که در گام بعدی با جمع‌بندی این گزارش‌ها بتوان استراتژی‌های مشخص و متمرکزی برای ایجاد مراکز DR از سوی بانک مرکزی در راستای چابک سازی و امنیت سرویس‌های ارتباطی تدوین شود.

سراییان با تصریح بر لزوم آماده‌سازی سیستم‌های ارتباطی در مواقع بحرانی، اظهار کرد: باید به جهت بررسی تاب‌آوری سیستم‌های ارتباطی بانکی و آماده بودن زیرساخت‌ها، مانورهایی باهدف بررسی ظرفیت‌ها و ماندگاری ارتباط بانکی و برآورد میزان آمادگی در شرایط اضطراری را برنامه‌ریزی و اجرا کنیم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.