کدخبر :203019 پرینت
13 شهریور 1396 - 15:00
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مطرح کرد:

ضرورت شناخت منطقه اقتصادی پیام برای جذب سرمایه های داخلی و بین المللی

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در دیدار با مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی پیام، گفت: این منطقه اگر بتواند تصویر برجسته ای از خود در کشور نشان دهد، موجب جذب شرکت های داخلی و خارجی بر مبنای تکنولوژی های روز ICT می شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر محمد حسین دوایی، در دیدار با دکتر سعید زرندی، مدیرعامل منطقه هوایی و ویژه اقتصادی پیام با اشاره به وظایف جدیدی که به این منطقه سپرده شده است، گفت: باید از موقعیت خوب و نزدیکی  منطقه ویژه اقتصادی پیام به تهران برای فعال کردن پتانسیل های راکد و بالقوه آن استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد دنیا مبتنی بر قرار گرفتن نیروی انسانی در مکان های مشخص است، افزود: در دنیا زمین، سرمایه و برنامه وجود دارد اما آن چیزی که موجب تحول می شود انسان است.

دکتر دوایی تصریح کرد: این منطقه باید برای حضور طبقه خلاق و جذب سرمایه بین المللی و تخصص های مدیریتی بین المللی جذاب باشد و به عنوان یک منطقه نوآور شناخته شود.

وی با تاکید بر اینکه ضرورت دارد تکنولوژی ایجاد مناطق نوآور به کشور منتقل شود، اظهار داشت: این منطقه اگر بتواند تصویر برجسته ای از خود در کشور نشان دهد، موجب جذب شرکت های داخلی و خارجی بر مبنای تکنولوژی های روز ICT می شود و طبقه خلاق برای زندگی در این منطقه و ایجاد شهری دانش بنیان جذب می شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برنامه های وزارت ارتباطات برای منطقه ویژه اقتصادی پیام، گفت: در وزارت ارتباطات موضوع فاز نخست شهر بین المللی ICT در منطقه ویژه با مشاورین ذی صلاح بین المللی  و با رویکردهای میان مدت در حال مطالعه است.

وی به طرح های دیگری که در منطقه در حال اجرا است نیز، اشاره کرد و افزود: امیدوارم با جذب شرکت هایICT  که اکنون در کشور فعال هستند و مزیت بومی که برای این منطقه ایجاد می کنند، چهره این منطقه  به یک منطقه نوآور با اثر بخشی بالا تبدیل شود.

دکتر زرندی هم در این دیدار با اشاره به برنامه های توسعه ای بیست گانه شرکت خدمات هوایی و منطقه ویژه اقتصادی پیام ، گفت:  با هدف تحقق برنامه های اجرایی و گسترش ظرفیت، امکانات و نوع فعالیت های منطقه ویژه اقتصادی پیام وظایف، اهداف و افق چشم انداز منطقه مورد بازبینی قرار گرفته و در این راستا به منظور فعال کردن و استفاده بیشتر از توانمندی های موجود، برنامه های توسعه ای در قالب ۲۰ طرح، تحت عناوین فاوا، زیرساخت، امور اقتصادی، سرمایه گذاری و هوانوردی تدوین شد.

وی افزود: توسعه اقتصاد دانش بنیان موجب رونق تولید، اشتغالزایی و افزایش ارزش افزوده می‌شود و اگر به‌ دنبال رونق اقتصادی استان و کشور هستیم باید زمینه رشد اقتصاد دانش بنیان را در استان فراهم کنیم.

دکتر زرندی به برنامه طرح جامع که یکی از اصلی ترین برنامه های توسعه ای بیست گانه است  اشاره کرد و گفت: برنامه طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی پیام با همکاری مشاوران متخصص با جدیت در حال انجام است و تا کنون مطالعات و زون بندی منطقه توسط این تیم مشاوره ای به پایان رسیده است

مدیرعامل شرکت خدمات هوایی پیام، گفت: امیدواریم با پایان این پروژه یک سند چشم انداز و نقشه راهی برای توسعه منطقه ویژه اقتصادی پیام طراحی و تدوین شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.