کدخبر :196636 پرینت
17 بهمن 1395 - 15:51

امضای تفاهم‌نامه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

تفاهم نام همکاری میان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در جهت ایجاد و تحکیم پیوند دانشگاه و صنعت منعقد شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، ناصر علی سعادت، رئیس سازمان بر لزوم پیوند دانشگاه و صنعت، تاکید کرد و افزود: تامین نیروی انسانی یکی از دغدغه‌های صنف و بخش خصوصی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات به شمار می‌رود. دانشگاه نیز محل تولید دانش و پرورش نیروی انسانی کارشناس و متخصص است که با برقراری تعامل و ارتباط میان این دو که با امضای این تفاهم‌نامه میسر خواهد شد، نیازهای هر دو گروه برآورده خواهد شد.
طهمورث حسنقلی پور رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، نیز با اشاره به قابلیت‌های دانشکده و توانمندی اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران، گفت: بلافاصله پس از انعقاد این تفاهم‌نامه یک تیم به همراه نماینده تام‌الاختیار دانشکده معرفی خواهد شد تا در راستای کاربردی سازی آموزش‌ها و انجام پروژه‌های اجرایی و پژوهشی شروع به فعالیت کرده و بستر لازم برای تعاملات آینده را فراهم سازد.
سعادت نیز با استقبال از تشکیل یک کارگروه ویژه برای بسترسازی تعاملات فی‌مابین، گفت: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در بطن خود کمیسیون‌های تخصصی متشکل از کارشناسان و فعالان با محوریت موضوعات روز صنعت و کسب‌وکار فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد که قادر هستند در پیشبرد اهداف این تفاهم‌نامه ما را یاری کنند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور بابیان اینکه تفاهم‌نامه‌ای که اکنون امضا شد، مسیر را برای اقدامات بعدی و اجرای پروژه‌ها و تفاهم‌نامه‌های آینده هموار می‌سازد، به ارائه توضیحاتی پرداخت و افزود: ماهیت تفاهم‌نامه امروز، کلی بوده و هدف ایجاد همکاری بین دانشکده مدیریت و سازمان  است، در حوزه‌هایی که ظرفیت‌های بالقوه در طرفین وجود دارد که ازجمله آن‌ها می‌توان به برگزاری همایش و کنفرانس، کارگاه‌های آموزشی کوتاه‌مدت حضوری و مجازی، همکاری در توسعه و تدوین مورد کاوی (Case Study) و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی کاربردی موردنیاز تا مرحله تبیین دانش فنی، تعریف پروژه‌های تحقیقاتی و اجرایی مشترک با موضوعات مرتبط با فناوری اطلاعات، کسب‌وکارهای الکترونیکی و سیستم‌های اطلاعاتی اشاره کرد.

حسنقلی پور، با اشاره به مفاد تفاهم‌نامه بر لزوم همکاری برای تسهیل فرآیند اشتغال‌زایی و آشنایی دانشجویان با فرصت‌های شغلی تاکید کرد و افزود: همکاری سازمان در برگزاری جلسات بازدیدهای علمی دانشجویان به‌منظور آشنایی با بخش‌ها و خدمات مختلف و همین‌طور همکاری در معرفی و تسهیل فرآیند کارآموزی و کارورزی دانشجویان ازجمله موارد پیش‌بینی‌شده در این تفاهم‌نامه است تا خلأ موجود میان صنعت و دانشگاه به‌تدریج رفع شوند.
همچنین او افزود: دانشکده مدیریت به عنوان یک بازوی پژوهشی قدرتمند به‌منظور رفع نیازهای تحقیقاتی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای قادر است، با هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های تحصیلی به‌ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نیازهای تحقیقاتی صنف را تامین کند. در مقابل می‌توانیم از امکانات و فرصت‌هایی که صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌تواند برای پژوهش‌ها و تحقیقات در فضاهای کاری ایجاد کند، بهره‌مند شویم.
این تفاهم‌نامه در حاشیه سومین همایش سیستم‌های اطلاعاتی و اهدای جایزه ملی تحول دیجیتالی به امضا رسید. رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با اشاره به اینکه مشارکت در برگزاری دوره بعدی همایش سیستم‌های اطلاعاتی و اهدای جایزه ملی تحول دیجیتالی می‌تواند یکی از دستاوردهای امضای این تفاهم‌نامه باشد، افزود: در برگزاری چنین همایش‌هایی و جذب مشارکت شرکت‌های عضو سازمان و انجام مراحل تخصصی در داوری اهدای جوایز استفاده از توان کارشناسی صنف مفید خواهد بود و این می‌تواند شروع تعاملات سازمان و دانشکده مدیریت باشد.
سعادت نیز ضمن ابراز تمایل برای همکاری در برگزاری جایزه ملی تحول دیجیتالی، گفت: جوایز فراوانی در طی سال با اهداف مختلف برگزار می‌شود اما مهم‌ترین تفاوت جایزه ملی تحول دیجیتالی، کمیته علمی و اجرایی آن است که به‌طور مستقیم به بدنه دانشکده مدیریت متصل است و این مسئله مهر تاییدی بر سلامت و صحت داوری‌هاست که یک عامل اساسی برای موفقیت این جایزه در ادوار آینده محسوب می‌شود.
طبق تفاهم‌نامه سه‌ساله‌ای که میان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به امضا رسیده است؛ طرفین موظف به ایجاد کارگروه مشترکی جهت برگزاری جلسات منظم و مستمر در جهت تعیین راهکارهای اجرایی و تدوین قراردادهای کاری هستند تا اهداف کلان تفاهم‌نامه محقق شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.