با گذشت سه ماه از مهلت سه سالهی اجرای پروژهی برجهای دوقلو؛
نصب اولین سازههای اسکلت فلزی پروژهی برجهای دوقلوی مخابرات آغاز شد!
با آنکه کلنگ برجهای دوقلوی شرکت مخابرات ایران در شهریورماه 92 زده شد و قرار بود این پروژه طی مدت سه سال به بهره برداری برسد، اما حال و بعد از گذشت فرصت سه سالهی اجرای این پروژه، مدیرعامل شرکت مدیریت املاک مخابرات ایران، میگوید که این پروژه، با نصب سازه های اسکلت فلزی شکل جدیدی به خود گرفته است!
به گزارش سیتنا، مهندس رفیعی، مدیرعامل شرکت مدیریت املاک مخابرات ایران با بیان اینکه ساخت اسکلت در کارخانه طرف قرارداد با جدیت دنبال می شود، تصریح کرد: وزن تقریبی اسکلت هر برج حدود 10000 تن می باشد که کار نصب نخستین بخش اسکلت پس از حمل از کارخانه امروز با موفقیت انجام شد.
مجری طرح احداث ساختمان های مرکزی شرکت مخابرات ایران افزود: امیدواریم به یاری خداوند متعال و همت مدیران ارشد شرکت مخابرات، ساخت و نصب اسکلت فلزی برج شرقی طی 6 ماه آینده به اتمام برسد.
سیتنا اضافه می کند که ساخت برجهای دو قلوی شرکت مخابرات ایران در زمینی به مساحت 37 هزار متر مربع، در زیربنایی بالغ بر 110 هزار متر مربع و در دو برج 30 طبقهای در تهران واقع در تقاطع همت و شیخ بهایی از شهریور ماه 92 رسما آغاز شد و قرار بود این پروژه در سه سال به بهرهبرداری برسد.
شرکت پرهون طرح پس از شرکت در مناقصه احداث این برجهای دوقلو، از میان 25 شرکت متقاضی، برنده اجرای این پروژه شد و قرار شد طی مدت سه سال این برجهارا راهاندازی کند.
در آن زمان و در مراسم کلنگ زنی این پروژه، مظفر پوررنجبر، مدیرعامل وقت شرکت مخابرات ایران (نائب رئیس فعلی هیات مدیرهی شرکت مخابرات) در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا در خصوص اعتبار پیش بینی شده برای ساخت پروژهی برجهای مخابرات، گفته بود: اگرچه پیش بینی دقیق میزان اعتبار برای اجرای چنین پروژهای میسر نیست، ولی ما برای این پروژه 750 میلیارد تومان در نظر گرفتیم.
در اوایل مردادماه سال جاری و پس از گذشت سه سال از آغاز اجرای این پروژه و اتمام مهلت اجرای پروژه، رفیعی، مدیرعامل شرکت مدیریت املاک مخابرات ایران، گفت: «با جدیت مضاعفی که در ساخت این پروژه ایجاد شده، عملیات احداث یکی از برجهای دوقلو مخابرات ایران تا 18 ماه دیگر به پایان خواهد رسید»، در همین راستا هم اکنون نیز سازه های اسکلت فلزی ایت پروژه نصب شده است.
انتهای پیام
دیدگاهها
افزودن دیدگاه جدید