برخی شرکت های عربی تا 3 هزار دلار به صاحبان حساب های توئیتر پرداخت می کنند
برخی شرکت های فعال در کشورهای حوزه خلیج فارس اقدام به استخدام برخی از دارندگان حساب های کاربری در توئیتر به ویژه آن هایی که بیش از 10 هزار دوست دارند، می کنند و ماهانه مبلغی معادل 3200 دلار به این کاربران پرداخت می کنند.
به گزارش سیتنا به نقل از العربیه، شبکه اجتماعی توئیتر در مدت زمان کوتاهی توانست خود را در جایگاه نخست میان دیگر شبکه های اجتماعی در اینترنت قرار دهد. با وجود این که این سایت اجازه نوشتن مطالب بلند را نمی دهد و امکاناتش تنها به نوشتن پیام های کوتاه و گذاشتن لینک محدود است، امروز اما به یکی از محرک های اصلی بسیاری از جوامع تبدیل شده است؛ مساله ای که باعث شد برخی از شرکت های حوزه خلیج فارس برای هر پیام کوتاهی که دارندگان بیش از 10هزار عضو در شبکه توئیتر می نویسند، مبلغی بالغ بر 50 دلار پرداخت کنند. این گونه است که حقوق برخی از این کاربران به مبلغی معادل 3200 دلار می رسد.
"توئیتر" اکنون به شکل ویژه ای به محل توجه برخی شرکت های فعال در کشورهای حوزه خلیج فارس تبدیل شده است. آن گونه که شیخ محمد العبد الله الصباح وزیر اطلاع رسانی کویت چند روز پیش اعلام کرد در این کشور 89 هزار تن کاربر این شبکه اجتماعی هستند و این عدد در عربستان سعودی چندین برابر است.
موضوعاتی که کاربران می نویسند و حطیه دسترسی به حساب های کاربری شان نیز با یکدیگر تفاوت دارد. برخی ترجیح می دهند تنها در چارچوب ارتباط با دوستان خود بنویسند در حالی که دیگرانی هستند که می خواهند پیام هایشان به بیشترین شمار ممکن از مخاطبان برسد.
"توئیتر" در کشورهای خوزه خلیج فارس با دیگر نقاط جهان متفاوت است؛ شکل و شمایل خاص خود را دارد و بسیاری از افراد گمنام را به شخصیت های صاحب نام و مشهور بر روی شبکه تبدیل کرده است.
گمنامانی که به افراد مشهور تبدیل شده اند
به گزارش سیتنا، به طور مثال حساب کاربری به نام "مناف" از کویت بیش از 50 هزار دوست دارد، مساله ای که باعث شد شرکت توئیتر به او به خاطر این دستاورد تبریک گوید. این وضعیت برخی از افراد عادی است. اما در میان مشاهیر شمار دوستان حساب کاربری محمد العریفی که از خطبا و مبلغان است، از یک میلیون نفر نیز تجاوز کرده است.
شرکت های فعال در حوزه خلیج فارس اقدام به استخدام برخی از دارندگان حساب های کاربری در توئیتر به ویژه آن هایی که بیش از 10 هزار دوست دارند، کردند.
در این زمینه عبد الرحمن جابر الهاشمی مالک شرکت موتر و مراکز زیبایی بیوتی می گوید که سعی می کند در شبکه اجتماعی توئیتر حضور داشته باشد چرا که این سایت به یکی از مهمترین سایت ها برای کویتی ها تبدیل شده است.
او تصریح می کند که گاهی با بعضی از دارندگان حساب کاربری در شبکه توئیتر قرارداد امضا می کند. قراردادهایی که به گفته او گاهی ماهانه به 3200 دلار در مقابل تبلیغ آن ها برای شرکتش می رسد. برخی نیز در ازای هر پیام کوتاه درباره شرکت 50 دلار دریافت می کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید