پیشبینی درآمد 10 میلیون دلاری با پردازش و تحلیل دادههای بزرگ در کشور
دادههای بزرگ مفهومی است که به حجم عظیم دادههایی که در حال حاضر در جهان تولید میشود مربوط است، که با طراحی، توسعه و تولید نرمافزار و سامانههای نوین کاربری، در کشور پیشبینی میشود در بازار جهانی به درآمد 10 میلیون دلاری دستیابیم.
به گزارش سیتنا، فریدون کورنگی رئیس هیئت مدیره شرکت "تحلیل افزار مبتکر میراث" با اشاره به دادههای بدون ساختار گفت: شرکت " تحلیل افزار مبتکر میراث" امید آن دارد که در سال سوم ورود خود به بازار قادر باشد بالای 10 میلیون دلار در سال درآمد داشته باشد و شایانذکر است در حال حاضر تمام برنامهریزیهای انجامشده بر این اصل استوار است.
وی ادامه داد: محصول این شرکت که با نام تجاری " گردباد" شناخته میشود، در حال حاضر به مرحله ارائه نمونه اولیه سامانه جدید پردازش دادههای بزرگتر رسیده است.
رده بندی (ایندکس) چهارصد هزار صفحه وب در ثانیه
این فعال فناور همچنین گفت: سیستم پردازش دادههای طراحی شده در این شرکت یک سیستم ذخیرهسازی است که بهواسطه استفاده از فناوری غیر همگام در طراحی و ساخت آن میتواند سریعتر و کاراتر باشد.
رئیس هیئت مدیره این شرکت فناور با اشاره به مزیتهای این سیستم طراحیشده گفت: این سیستم با استفاده از روش فشردهسازی سریع، استفاده از زمانبندی جدید برای مدیریت دسترسیها می تواند حجم بیشتری از داده را بر روی ساختار خود ذخیره کند.
وی با تاکید بر سرعت سیستم طراحیشده اضافه کرد: با استفاده از این ساختار میتوان بیش از چهار صد هزار صفحه وب در ثانیه رده بندی کرد و همچنین این سیستم قادر است بهعنوان موتور پایگاه داده و یا موتور جستوجو استفاده شود.
کورنگی در این خصوص ادامه داد: این سرعت سبب بهبود کاربری و کارایی سیستمهای بزرگ و صرفهجویی در پهنای باند و فضای ذخیرهسازی و زمان استفاده از سیستم میشود.
فراهم کردن مقدمات جهت ورود به بازار بینالمللی
این فعال حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات در ادامه بیان کرد: 42 شرکت در دنیا در بخش دادههای بزرگ فعالیت میکنند که اکثر این شرکتها از تکنولوژی به نام هدوپ استفاده میکنند که این فناوری 10 سال پیش گسترش دادهشده است. این سیستم با سرعتبالای خود چیزی در حدود 2 برابر و نیم تا 300 برابر سریعتر از سیستمهای مشابه خود در بازار است و سرعت دسترسی به دادههای آن بسیار بالا است.
وی با اشاره به طراحی و بسط سیستمهای پرقدرت در شرکت "تحلیل افزار مبتکر میراث" اضافه کرد: این طرح علاوه بر سرعتبالای خود در صدد آن است تا بتواند در بازار بینالمللی به عرضه محصولات خود بپردازد.
استراتژی فروش سیستمهای تولیدی در خارج از کشور
کورنگی بابیان اینکه بدو ورود و عرضه سیستمهای تولیدی، ابتدا در بازار بینالمللی است گفت: استراتژی این شرکت به این صورت است که در نظر دارد سیستمهای تولیدی اول در خارج از کشور ارائه شود و بعدازآن وارد بازار ایران شود.
وی دلیل این امر را اینگونه بیان کرد: برای اینکه این سیستم تولیدی اول در خارج از کشور بهکاربرده شود و برای حضور در عرصه صادرات نیازمند سرمایهای بیش از آن چیزی است که در اختیار داریم.
این فعال فناور ادامه داد: جهت فعالیت در حوزه صادرات این شرکت دانشبنیان نیازمند یک تیم تحقیقاتی در خارج از کشور است و در حال حاضر برنامهریزیهایی در این جهت انجامشده است ولی هنوز به مرحله اجرا نرسیده است و این مسئله نیازمند هزینه است که امید آن داریم طی صحبتهایی که پیش از این با آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری داشتهایم همچنان از طرف این معاونت مورد حمایتهای مالی و معنوی قرار بگیریم و در راستای نیل به اهداف گام برداریم.
حساسیت سیستمهای تولیدی در کشور
کورنگی بابیان اینکه سیستمهای تولیدی نمونه مشابه در بازار داخلی ندارد گفت: با توجه به اینکه این سیستم وارد ساختار it و ساختار اطلاعات داخلی یک شرکت میشود، از این نظر از حساسیت بالایی برخوردار است و باوجود رقبای بسیار محدود میتواند بستر مناسبی در جهت کمک در حوزه فناوری اطلاعات باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر تمامی شرکتهای مخابراتی و تلفن همراه، بانکها و شرکتهای بیمه به این سیستم نیاز مبرم دارند و دسترسی به سیستم های برتر دنیا برای انها امکان پذیر نبوده است ولی سیستم گردباد می تواند جوابگوی برتری برای آن نیاز باشد.
این فعال حوزه ICT ادامه داد: این شرکت امید آن دارد تا با فراهم ساختن بستر صادرات این سیستمهای تولیدی درصدد رفع مشکلات در کشور برآید.
کورنگی در پایان اضافه کرد: این سیستم میتواند بر روی چند کامپیوتر بهصورت همزمان بهکاربرده شود و درنتیجه خصوصیتهای کارایی سیستم افزودهشده و برای گسترش سرویس فناوری اطلاعات نقش ایفا کند. برهمین اساس فرایند ثبت چهار اختراع در سطح بین المللی توسط شرکت آغاز شده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید